Pazar19.05.2024

uyuşturucu operasyonları

uyuşturucu operasyonları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Video

İran dan getirilen ve Hollanda ya götürülmesi planlanan 307 kilogram 750 gram eroin Beylikdüzü nde düzenlenen operasyonla ele geçirildi.

Gültepe'de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

istanbul emniyet müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekipleri tarafından kağıthane gültepe telsizler mahallesi nde daha önceden belirlenen.

Rekor Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerasında Videosu

Rekor uyuşturucu operasyonu polis kamerasında videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

Uyuşturucu Operasyonları

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri, Esenyurt ta bir kamyonda rekor miktarda uyuşturucu ele geçirdi. 1 ton 520 kilo uyuşturucunun yakalandığı film.

Rekor Kıran Uyuşturucu Operasyonu Polis Kamerasında

14:48 Uyuşturucu Düzeneği Polisi Bile Şaşırttı Bursa da narkotik polisinin yaptığı operasyonda sentetik uyuşturucuların en tehlikelisi olduğu bildirilen 80 gram.

Son Dakika Narkotik Haberleri

Konya merkezli uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 35 kişi yakalandı. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık.

Uyuşturucu Operasyonları

Hollanda polisi, Haarlem kentinde ilginç bir uyuşturucu operasyonuna imza attı. Çevredeki binaların çatısında kar varken, bir binanın çatısında kar olmaması.

Uyuşturucu Operasyonu Haberleri

uyuşturucu operasyonu ile ilgili tüm videoları yüksek görüntü ve ses kalitesiyle izlesene da izle.

Tekirdağ uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ

3336 Gün 22 Saat 9 dk. önce yayınlandı

1