Cuma17.05.2024

uyuşturucu ile mücadele

uyuşturucu ile mücadele haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tubim

UYUŞTURUCU MADDELERİN TANIMI VE ETKİLERİ HAKKINDA ÖZET BİLGİLER T.C. Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele.

1. Uyuşturucu İle Mücadele Şurası Sonuç Ve Basın Bildirisi

. 28 Kasım tarihinde başlayan 1.Uyuşturucu İle Mücadele Şurası, 29 Kasım 2014 tarihi itibariyle sonuçlanmıştır. Şura da 15 ayrı konu, üniversitelerimizin değerli.

Sayfalar

Uyuşturucu İsmi üzerine uyuşturucu.. Oysa vatanımızın, milletimizin ve ailelerinizin akıl ve mantığıyla hareket eden berrak ve uyuşmamış beyinlere ihtiyacı.

Uyuşturucu İle Mücadele

Dış ilçelerle uyuşturucu ile mücadele konusunda sıkıntı yaşandığına da işaret edilen mülakatlarda, Bu ilçeler KOM ve Narkotik şubelerinin.

Ubam

Ubam - Uyuşturucu Madde Bağimliliklari Ve Alkolizmle Mücadele Federasyonu, Çankaya. 571 beğenme · 16 kişi bunun hakkında konuşuyor · 25 kişi buradaydı.

Uyuşturucu İle Mücadele

Konu : Uyuşturucu ile Mücadele. GENELGE. 2014/19. Uyuşturucu madde kullanımı, toplumun ve bireylerin sağlığını ve güvenliğini tehdit eden.

Uyuşturucu İle Mücadele İle İlgili 2014/19 Sayılı

Emniyetin derlediği veriler hem öğrenci gençliğinin hem de işsiz gençlerin uyuşturucu kullanımında yaşın gittikçe azaldığını gözler önüne serdi. Verilerin.

Uyuşturucu İle Mücadelede Ailenin Dikkat Etmesi Gerekenler

Eskişehir Uyuşturucu ile Mücadele. MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARINDA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN KURULUŞLARA.

Eskişehir Uyuşturucu İle Mücadele Kurulu

ATO Kongre Merkezi nde başlayan ve iki gün sürecek şurada, Bakanlar Kurulu kararı ile alınan uyuşturucuyla mücadele eylem planları masaya yatırılacak.

Diyarbakır'da yakalanan uyuşturucu ile ilgili şok rapor

ASAYİŞ

3333 Gün 1 Saat 38 dk. önce yayınlandı

1