Cuma03.05.2024

Usame bin Ladin

Usame bin Ladin haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Usame Bin Ladin

Usame bin Muhammed bin Avad bin Ladin Arapça: أسامة بن محمد بن عوض بن لادن‎‎; 10 Mart 1957, Riyad - 2 Mayıs 2011, Abbottabad, yasa dışı İslamcı örgüt.

Usame Bin Ladin

Usame bin Ladin in ölümü, 2 Mayıs 2011 Pazartesi tarihinde yaklaşık olarak saat 02:30 da UTC açıklandı. El-Kaide lideri Usame bin Ladin, Pakistan ın.

Usame Bin Ladin Operasyonunun Gerçek Yüzü

amerikanın elemanı yakalayamamasının sebebi usama bin laden in bir zamanlar cia tarafından eğitilmiş olmasıdır başta amerikanın müttefiki olan bu kişi.

Usame Bin Ladin

ABD nin ünlü gazetecisi Hersh, ülkesinin El Kaide lideri Usame Bin Ladin in öldürülmesi hikayesini değiştirip kendi istediği şekilde anlattığını.

Usame Bin Ladin

Çok zengin Suudi Arabistanlı bir ailenin çocuklarından biridir. Usame bin Ladin in kökü Güney Yemen de Hadramut tur. Babası Muhammed bin Ladin 1930 da.

Usame Bin Ladin

1957 de 54 çocuklu bir babanın oğlu olarak doğan Usame bin Ladin in kökü Güney Yemen de Hadramut. Babası Muhammed 1930 da geldiği Suudi.

Usame Bin Ladin

Usame Bin Ladin haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Usame Bin Ladin kimdir, hayatı ve biyografisi. Hidayet Karaca nın Mektubu Norveç in.

Usame Bin Ladin

ABD kaynaklarından, Usame Bin Ladin in ölümüyle sonuçlanan operasyonun ayrıntıları ve şüpheleri ortadan kaldırmak için açıklamalar geliyor.

Usame Bin Ladin öldü mü?

DÜNYA

3279 Gün 14 Saat 39 dk. önce yayınlandı

İtalya'da El Kaide operasyonu

ASAYİŞ

3296 Gün 15 Saat 7 dk. önce yayınlandı

1