Pazar19.05.2024

Ümraniye

Ümraniye haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

T.c. Ümraniye Belediyesi

Ümraniye yi sizlere layık modern ve daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için gayret etmeye devam ediyoruz. Yeni dönemimizin ilk yılı geride kalırken çok .

İmar Durumu

Bu site en iyi 1024x768 çözünürlükte Google Chrome ya da Internet Explorer .

Ümraniye

Ümraniye, İstanbul ilinin ilçelerinden biridir. Ümraniye İstanbul un en hızlı kentleşen ve nüfusu hızla artan; köy ve yöre geleneklerinin de aynen muhafaza.

Ümraniye

Olay Ümraniye Organize Sanayi Bölgesi 1. caddede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre özel bir bankanın genel müdürlüğünde görevli olan.

Ümraniye

Ümraniye Kaymakamlığı. Sultan Mehmet Cad.Ümraniye Kaymakamlık Binası Ümraniye /İSTANBUL Posta Kodu : 34768 E-Posta: umraniyeistanbul.gov.tr.

Ümraniye/istanbul

. olan ayarları yapmak için lütfen Tarayıcınızda JavaScript i nasıl etkinleştirirsiniz? sayfasını ziyaret ediniz. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Kurumsal.

Ümraniye Kaymakamlığı

Kurumsal yapısı, haberler, çalışmalar, bağlı okul ve kurumların listesi yer almaktadır.

Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | İSTANBUL - ÜMRANİYE. Yükseklik: 123 m. Boylam: 29° 20 D. Enlem: 40° 99 K. Gün Batımı: 19:49. Gün Doğumu: 06: .

İstanbul

Güncel Ümraniye haberleri, son dakika Ümraniye haber ve gelişmeleri. Ümraniye hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Ümraniyespor. Ömerli de 3.

Ümraniye'de güvenlik görevlisi polise ateş açtı

ASAYİŞ

3315 Gün 9 Saat 55 dk. önce yayınlandı

1