Pazar19.05.2024

Uluslararası Kiraz Festivali

Uluslararası Kiraz Festivali haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

50. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali

Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali Trakya daki kent festivalleri arasında en coşkulu olanların başında gelir. Şehrin tanıtımına büyük katkı sunan festival bu yıl .

Uluslararası Kiraz Festivali

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Atış Poligonu nda, Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu ile Süleymanpaşa Belediyesi iş.

Uluslararası Kiraz Festivali

18 Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali kapsamında trap turnuvası yapıldı. Tekirdağ Gençlik.

51. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali

18 Türkiye ve spori mi aramıştınız? 51. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali haberi için hemen tıklayın!

51. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali

Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali Dolayısıyla Valilik Ziyareti Gerçekleştirildi. 51 incisi gerçekleştirilen Kiraz Festivali programı kapsamında Süleymanpaşa.

51. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali Dolayısıyla Valilik Ziyareti

KİRAZ FESTİVALİ SANATÇILARI BELLİ OLDU. Bu yıl 51. düzenlenecek olan Tekirdağ ın Uluslararası Festivali Kiraz Festivaline gelecek olan sanatçılar belli.

Kiraz Festivali Sanatçıları Belli Oldu

Tekirdağ da, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşü düzenlendi.

51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali

1 Müzik camiasında çıkardıkları parçalarla uzun süre müzik listelerinde kalan ünlü rock gruplarından Model, 51 inci Uluslararası Kiraz.

Kiraz Festivalinin Son Gününde Model Coşkusu

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek 51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali nin tarihleri belli oldu. Süleymanpaşa B.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da Uluslararası Kiraz Festivalinde Model konseri

MAGAZİN

3261 Gün 11 Saat 34 dk. önce yayınlandı

1