Salı30.04.2024

Uludoruk

Uludoruk haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Cilo Dağı

Cilo Dağı nın önemli yüksek zirveleri arasında Uludoruk Reşko-4135m, Suppa Durek Erinç-4060m, Köşedireği Dağı 3700m, Kisara Dağı 3500m, Maunseli .

Uludoruk

Uludoruk T. - 4136 m. Uludoruk Reşko Tepesi - Cilo Dağı Rakım : 4136 m. Reşko ya da Reşkoh : Farsça Reş : Kara, Ko-Kuh : Dağ Gelyaşin : Nasturi dilinde.

Uludoruk T.

coğrafi konum olarak ise; enlem: 37.485 ve boylam: 44.064 koordinatlarındadır. Uludoruk Tepe yakınındaki yerlerden biri ise Çevrecik olup, 9,40 km. uzaklıktadır .

Uludoruk Tepe Haritası Hakkari 37° 29 Dk 05 Sn. Kuzey 44° 03 Dk

Uludoruk Zirvesi nin diğer isimleri ise Reşko ve Gelyaşin dir. Ko ve Koh Farsça da dağ anlamında Kuh tan, Reş ise yöre kültüründe kara tanımlamasıyla.

Cilo Dağları

Uludoruk Zirvesi nin diğer isimleri ise Resko ve Gelyasin dır. Ko ve Koh Farsça da dağ anlamında Kuh tan, Reis ise yöre kültüründe kara tanımlamasıyla.

Cilo Dağları

Uludoruk Tepe Nerede Nasıl Gidilir, Hakkari Uludoruk Tepe Adresi Haritası, Yol Tarifi Öğren, Yol Güzergahı, Haritada Yeri, Uydu Görünümü Konumu Göster.

Uludoruk Tepe Nerede Nasıl Gidilir Yol Tarifi Haritası Uydu

uludoruk tepesi, kıvrım dağları üstündeki en yüksek tepedir.4170 m.

Uludoruk Tepesi

Hava Durumu Uludoruk Tepe. Mevcut hava durumu Uludoruk Tepe. Detaylı hava tahmini. Şiddetli hava durumu ikazları. En son hava durumu raporları.

Hava Durumu Uludoruk Tepe. Mevcut Hava Durumu

Ulu Doruk adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Ulu Doruk ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara.

Ulu Doruk Profilleri

Ulu Doruk Facebook ta. Ulu Doruk ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha.

Ulu Doruk

Kaan Uludoruk adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Kaan Uludoruk ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook.

Kaan Uludoruk Profilleri

Ülkemizin en yüksek ikinci dağı, Cilo Silsilesinde bulunmaktadır.. Yıllardır gidilemeyen bu bölgeye, gerekli izinler alındıktan 32 yıl aradan sonra 2. kez Kış.

Cilolar Sunumu Reşko

Monday, 16 March 2015. Ülkemizin ikinci en yüksek dağına çıkmaya ne dersiniz.. .Klosdag bilgi-donanım ve tecrübesi ile sizlerle.. Ekibimiz geçen sene, 32 yıl.

Reşko Dağı Uludoruk Kış Çıkışı 17

32 Yıl Sonra ReşkoUludoruk İlk Kış Tırmanışı Cilo Dağları uzun zamandır güvenlik nedeniyle dağcılarına kapalıydı. Bu sene çözüm sürecinin bir gelişimi olarak.

Uludoruk Arşivleri

7 günlük hava tahmini sıcaklık, rüzgar, yağmur / kar, saatlik değerleri ve yağış radar ile Uludoruk Tepe Hakkari, Türkiye.

Hava Uludoruk Tepe

Türkiyenin en yüksek ikinci büyük tepesi olan Reşko 4136 metre civarındadır. Aynı zaman Uludoruk olarak da isimlendirilir. Zirveye çıkmak.

Hakkari Reşko Uludoruk Dağı Buzulları

Hakkari de çözüm sürecinin başlamasıyla silahların susması ve operasyonların bitme noktasına gelmesiyle 33 yıl aradan sonra bu yıl 400.

Hepar 2. Olağan Büyük Kurultay

Uludoruk Tepe está situado na região Hakkari em Turquia! Webcams perto Uludoruk Aqui você vai encontrar a localização de Uludoruk Tepe em um mapa.

Onde Está Uludoruk Tepe Turquia?

Maps, photos, and points of interst for Uludoruk Tepe, Turkey - Land Resource - Hill.

Uludoruk Tepe Turkey

Hakkari , Uludoruk Tepe Adresi : Uludoruk Tepe Bataklik Köyü Yolu , Bataklik , Hakkari , Türkiye. Hakkari , Uludoruk Tepe Hava durumu - sıcaklık :3°C.

Hakkari Uludoruk Tepe Ne Nere Nerede ?

Ulu Doruk Reşko Doruğu Cilo Dağları 4.135 m Ulu Doruk Reşko Doruğu Cilo Dağları 4.135 m. Ulu Doruk Reşko Doruğu Cilo Dağları 4.135 m.

Ulu Doruk Reşko Doruğu Cilo Dağları 4.135 M

Uludoruk ile ilgili en güncel amatör ve profesyonel tüm fotoğrafları FotoKritik da görüntüleyin!

Uludoruk Fotoğrafları

Uludoruk Tepe is a hill and is located in Hakkari, Turkey. The estimate terrain elevation above seal level is 3373 metres. Variant forms of spelling for Uludoruk .

Uludoruk Tepe Hill

Birincilik ikramiyesi 30.500 TL. olan, çim pistteki 1700 metrelik koşuyu Niyazi Azın ın ULUDORUK Lockton - Hayırlısı / My Volga Boatman isimli safkanı jokey .

Tsyd Bursa Şubesi Koşusu'nu
Cilo dağı tırmanışı

GENEL

3324 Gün 2 Saat 21 dk. önce yayınlandı

1