Pazartesi06.05.2024

Uludağ'da kar

Uludağ'da kar haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Uludağ'da Kar

Öte yandan, Uludağ da kar kalınlığı 160 santimetreye çıktı. Yarın öğle saatlerine kadar kar yağışı beklenen Uludağ da gece en düşük sıcaklık.

Kar Kalınlıkları

Uludağ K.M., 160. Kartalkaya K.M., 135. Davraz K.M., 120. Erciyes K.M., 105. Ilgaz K.M., 85. Palandöken K.M., 75. Erzurum Konaklı K.M., 75. Kartepe K.M..

Son Dakika Uludağ Haberleri

16:43 Uludağ da Kar Kalınlığı 160 Santimetreye Çıktı Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ da kar kalınlığı, nisan ayında yağan karla birlikte 160.

Uludağ

Uludağ da 12 ay boyunca açık olacak otellerimiz aşağıdaki gibidir. Konaklama ve tüm. Bugün yağan taze kar ile kar motorlarımız yine beyaza büründü.

Video

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ da, 3 Ekim de başlayan ve aralıklarla süren yağış nedeniyle kar kalınlığı 15 santimetre olarak ölçüldü.

Uludağ'da Kar Kalınlığı 160 Santimetreye Çıktı

7 Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ da kar kalınlığı, nisan ayında yağan karla birlikte 160 santimetreye çıktı. Türkiye yi etkisi altına.

Uludağ'da Kar Keyfi

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ a Nisan karı düştü. Kar kalınlığı zirvede 150 santimetreye ulaştı.

Uludağ Kameralar

TatilSepeti.Com Uludağ Kamera uygulaması ile Uludağ daki pistleri canlı izleyebilirsiniz. Uludağ Kar durumu ve kar kalınlığı hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

Uludağ'da Kar Kalınlığı 15 Metre

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ da etkili olan yağış dolayısıyla kar kalınlığı 1,5 metre ölçüldü. Bursa Meteoroloji.

Uludağ'da kar kalınlığı kaç metre?

ÇEVRE

3314 Gün 8 Saat 17 dk. önce yayınlandı

1