Cumartesi18.05.2024

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Turkiye Taekwondo Federasyonu

Türkiye Taekwondo Federasyonu nun 2015 Yılı Faaliyet Programında yer Kültür ve Spor Müsteşarı Dong-Woo Cho, Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç .

Doç. Dr. Metin Şahin Türkiye

Türkiye Taekwondo Milli Takımı, 2016 Rio de Janeiro Olimpiyat Oyunları na puan veren. Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin düzenlediği.

Sonraki

Türkiye Taekwondo Federasyonu Genel Başkanı Doç.Dr.Metin ŞAHİN de amaçlarının Türk gençliğine hizmet olduğunu dektare ederek öncelikle genel.

İletişim

Türkiye Taekwondo Federasyonu Dünya ve Olimpiyat şampiyonluklarına aday gençler Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve birçok önemli isminde katıldı .

2015 Yılı Faaliyet Programı

Kurumun tarihçesi ve faaliyet programı ile haberler, teknik kurullar, galeriler ve iletişim sayfası bulunmaktadır.

Yönetim Kurulu

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Manavgat ta düzenlenen 2014 Antrenör ve Hakem Gelişim Semineri ne 1200 Antrenör ve Hakem.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Genel Başkanı Doç.dr.metin

Türkiye Satranç Federasyonu. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanlığı. Türkiye Sutopu Federasyonu Başkanlığı. Türkiye Taekwondo Federasyonu.

Sakin Taekwondo

Crown Plaza Otel de düzenlenen basın toplantısına Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Metin Şahin, Dünya Taekwondo Federasyonu Başkanı.

İstanbul Taekwondo İl Temsilciliği

Türkiye Taekwondo Federasyonu Milli Takım Antrenörlerinden Süleyman sağladığı katkılardan dolayı Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Dr. Metin Şahin Gap

d Federasyon Başkanı: Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanını,. e Genel Müdür: Spor Genel Müdürünü,. f Genel Müdürlük: Spor Genel.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Sn. Metin Şahin Ahmet

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkan Vekili Dr. Oktay Durmaz Etiketli Haberler Türkiye-Kazakistan maçında kaleci Volkan Demirel e küfür ettiği.

Federasyonlar

TÜRKİYE TAEKWONDO FEDERASYONU BAŞKANI. Metin Şahin Başkanlık döneminde yaptıgı başarılı icraatlarına güveniyor. Başkanlıgı döneminde Türkiye .

Dünya Taekwondo Federasyonu Başkanı Chungwon Choue ''türk

Dan ardından Aralık 2000 yılında Türkiye Taekwondo Federasyonunda 3. Eğitim Daire Başkanlığı tarafından Taekwondo Federasyonun açmış olduğu kursa.

Taekwondo Federasyonu'ndan Başkan Yaralı'ya Plaket

Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Türkiye olarak bu önemli organizasyonun altından başarıyla kalkacaklarını söyledi.

Turkiye Taekwondo Federasyonu 2008

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, şampiyona öncesi hazırlık kampını ziyaret ederek sporcu ve yöneticilere başarı dileklerini iletti.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Ana Statüsü

Madde 1- Bu talimatın amacı, Türkiye Kayak Federasyonu merkez ve taşra. A0 -100.000.00 TL ye kadar olan alımları Federasyon Başkanı veya Başkan.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkan Vekili Dr. Oktay Durmaz

Birlik Vakfı Ankara Şubesi tarafından verilen iftar yemeğine Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkan Adayı İşadamı Nevzat ALACA DA katıldı. İftar yemeği.

Başkanlık Seçimi Yorumları.

Bu karar tüm Taekwondo camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Türkiye Taekwondo Federasyonu Eski Başkanı Sayın Cengiz Yağız 28.04.2012 Tarihinde.

Recep Başkan

70 İlden 1550 sporcunun katıldığı şampiyona nın açılış seremonisinde; Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Alanya.

Büyük Taekwondo Federasyonu Türkiye'de

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Türkiye Spor Yazarları Derneği nde TSYD bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Türkiye.

Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç Mentions

Taekwondo Federasyonu Başkanı Şahin e ağır suçlama. by Mustafa Gürsoy Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi nde düzenlediği.

Türkiye Taekwondo Federasyonu

Kore Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçiliği Eğitim, Kültür ve Spor Müsteşarı Dong- Woo Cho, Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin i makamında.

Taekwondo Yeni Oluşum

Dr. Sabri Gökmen, Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, davetliler ile sporcular ve.

Türk Taekwondo Haber Sitesi Turktkd.com'a Hoşgeldiniz...

Seminerde bir konuşma yapan Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, antrenör ve hakemlerin Türk taekwondosunun.

Türkiye Taekwondo Milli Takımı 4 madalya kazandı

SPOR

3351 Gün 1 Saat 50 dk. önce yayınlandı

1