Cuma10.05.2024

Türkiye Judo Federasyonu

Türkiye Judo Federasyonu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Türkiye Judo Federasyonu

Bilindiği gibi Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonaları ve diğer organizasyonlar için İl Temsilcilerimiz müsabakalar. Devamı.

Giriş

Türkiye Judo Federasyonu, Ankara. 6.975 beğenme · 1.865 kişi bunun hakkında konuşuyor · 45 kişi buradaydı. Türkiye Judo Federasyonu nun Resmi Facebook.

2014

MADDE 2 – 1 Bu Ana Statü, Türkiye Judo Federasyonun Genel Kurulu ile Yönetim, ğ Federasyon İl Temsilcisi: Türkiye Judo Federasyonu İl Temsilcisini, .

Yeni Kayıt

The latest Tweets from Judo Federasyonu turkjudo. Türkiye Judo Federasyonu resmi twitter hesabı // Official account for Turkish Judo Federation.

Antrenörlerimiz

5 Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Uysal: - 2016 olimpiyatlarındaki hedefimiz madalya ve madalyalar kazanarak ülkemize dönmek - Bayan.

2015 Faaliyet Programı...

Etiket Sonuçları: Türkiye Judo Federasyonu. Ordu da judo heyecanı Görseli Ordu da judo heyecanıJudoda Türkiye Gençler Şampiyonası heyecanı yaşanıyor.

Hakemlerimiz

5 Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Uysal: Ordu haberi ve tüm yerel haberler için Hürriyet Yerel Haberler e tıkla!

Türkiye Judo Federasyonu

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal dan Rektör Özer e ziyaret. Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Gençlik Hizmetleri.

Türkiye Judo Federasyonu Ana Statüsü Birinci Bölüm

Türkiye Judo Federasyonu nun 2015 yılındaki ikinci büyük faaliyeti olan Ümitler Türkiye Şampiyonası, yarın Tekirdağ Atatürk Spor Salonu nda başlıyor. Üç gün.

Judo Federasyonu Turkjudo

Türkiye Judo Federasyonu ile ilgili tüm haber arşivi,

Türkiye Judo Federasyonu

Judo Grand Prix organizasyonu, 30-31 Mart tarihlerinde Samsun da Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, hedeflerinin 2012 Londra.

Bülent Ecevit Üniversitesi

yıllarca kendi içinde hep sorunlarla uğraşmış fakat bir yandan sürekli judo nun türkiye deki gelişimi için sürekli uğraşan insanları içinde hep barındırmıştır. gün.

Türkiye Judo Federasyonu Haberleri

36 visitor has checked in at Türkiye Judo Federasyonu. See photos, tips, similar places, and friends who have been there.

Türkiye Judo Federasyonu Haberleri Spor Spor Haberleri Son

Üniversitemizin ev sahipliğinde Türkiye Judo Federasyonu tarafından organize edilen 1. Etap Süper Lig Müsabakaları başlıyor. 11-12-13 Mayıs tarihleri.

Türkiye Judo Federasyonu Haberleri

TÜRKİYE Judo Federasyonu ile ilgili kişisel bilgilere ve güncel haberlere ulaşabileceğiniz Fotomaç futbol servisi özel sayfası.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Uysal

2 Türkiye Judo Federasyonu, özellikle 2012 yılının başından bu yana sürdürdüğü antrenör ve sporcu eğitimine 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları nı.

Türkiye Judo Ve Kuraş Federasyonu

5 Türkiye Judo Federasyonu 2015 faaliyet programında yer alan Judo Ümitler Türkiye Şampiyonası, Tekirdağ da başladı. Müsabakalarda 1. olan.

Türkiye Judo Federasyonu

Türkiye Judo Federasyonu is on Facebook. To connect with Türkiye Judo Federasyonu, join Facebook today. Profile picture of Türkiye Judo Federasyonu.

Türkiye Judo Federasyonu Tarafından Organize Edilen 1. Etap

Yenişehir Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal ı, Türkiye Bisiklet Federasyonu Mersin Temsilcisi Şinasi.

Türkiye Judo Federasyonu 50.yıl Filmi

5 Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Judo Federasyonu tarafından Van da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi ANA.

Türkiye Judo Federasyonu İle İlgili Tüm Haberler

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Gençlik ve Spor Samsun İl Müdürü Güven Özyurt.

Judo Federasyonu'nun Hedefi 2020 Oyunları

TÜRKİYE JUDO FEDERASYONU 2014 ANADOLU YILDIZLARI-ERKEKLER İL SIRALAMASI SN GRUP ETAP YER TARİH A 1 BALIKESİR 21-23 Şubat 2014 İL.

Judo Ümitler Türkiye Şampiyonası Tekirdağ'da Başladı

Türkiye Judo Federasyonu nun her yıl organize ettiği Süper Lig müsabakalarına bu sezon İstanbul Büyükşehir Belediye damga vurdu.

Türkiye Judo Federasyonu

Türk japon vakfi kültür merkezi nikah ve kongre salonları, japonca dil kursu, origami kendo gibi japon kültürünü tanıtıcı eğitimleriyle hizlerle.

Namık Ekin 379 ton ağırlık kaldırarak rekor kırdı

SPOR

3340 Gün 14 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1