Perşembe02.05.2024

Türkiye genelinde elektrik kesintisi

Türkiye genelinde elektrik kesintisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Türkiye Genelinde Elektrik Kesintisi

Türkiye nin birçok ilinde elektrik kesintisi yaşandı. Peki elektrik neden kesildi? TEİAŞ, kesintinin nakil hatlarında saat 10.36 da yaşanan sorun.

Türkiye Genelinde Elektrik Kesintisi!

5 Türkiye genelinde elektrik kesintisi! Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde bazı bölgelerde elektrik kesintileri yaşanıyor.

Türkiye Genelinde Elektrik Kesintisi

6 Türkiye nin birçok ilinde meydana gelen elektrik kesintisi başta istanbul olmak üzere hayatı felç etti. Enerji kesintisi nedeniyle sağlık ve ulaşım.

Sosyal Medyada Türkiye Geneli Elektrik Kesintisi Tepkileri

5 Türkiye geneli elektrik kesintileri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kesinti hakkında her saniye binlerce tweet in düştüğü Twitter da.

Cumhuriyet Gazetesi

52 dak. önce TÜRKİYE genelinde yaşanan elektrik kesintisi Bursa da da hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Bursa da saat 10.35 te başlayan elektrik kesintisi.

Türkiye Genelinde Elektrik Kesintisi

4 Türkiye genelinde elektrik kesintisi. Türkiye güne elektrik kesintisiyle uyandı. Türkiye nin neredeyse tamamında elektrik kesintisi yaşanırken bir.

Türkiye Genelinde Büyük Elektrik Kesintisi

1 Türkiye nin dört bir yanında meydana gelen elektrikler kesintisi birçok kentte hayatı felç etti. Sosyal medyada elektrik kesintisi mesajları yağıyor.

Büyük Elektrik Kesintisi

1 Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisi Bursa da da hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Bursa da saat 10.35 te başlayan elektrik kesintisi.

Türkiye Genelinde Yaşanan Elektrik Kesintisi Sosyal Medyada

2 Türkiye Genelinde Yaşanan Elektrik Kesintisi Sosyal Medyada Komikli Şakalı Tweetlerle Kutlandı! Revolution Dizisi Gibi Ülke! Keban.

Türkiye Genelinde Elektrik Kesintisi!

3 Türkiye güne elektrik kesintisi şokuyla başladı.En az 24 ilde santrallerin çökmesi sonucu elektrikler kesildi.Hayat adeta Türkiye de felç oldu.

Van'da neden elektrik kesilmedi?

GENEL

3319 Gün 21 Saat 50 dk. önce yayınlandı

1