Pazartesi20.05.2024

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tff Başkanları

TFF BAŞKANLARININ DÖNEMLERİ VE YÖNETİM KURULLARI. Türkiye İdman Cemiyetleri İttifakı döneminde Federasyonu başkan ve üyeleri kulüp.

Yönetim Kurulu Tff

Başkan: Yıldırım Demirören. -. İcra Kurulu Üyeleri: -. Servet Yardımcı, Arif Koşar, Cengiz Zülfikaroğlu, Mustafa Beyazlı. -. Yönetim Kurulu: -. Milli Takımlardan.

Kategoritürkiye Futbol Federasyonu Başkanları

Türkiye Futbol Federasyonu başkanları kategorisindeki sayfalar. Bu kategoride toplam 23 sayfa bulunmaktadır ve şu anda bunların 23 tanesi görülmektedir.

Türkiye Futbol Federasyonu

Türkiye Futbol Federasyonu kısaca TFF, Türkiye de futbol faaliyetlerini yürütmek , futbolun. Arif Koşar, İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı

İlk olarak Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı

İdealtepe Spor Kulübü Başkanı Erol Karaçay ın kızkardeşi vefat etmiştir.. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, bugün Riva da bulunan .

Tff

Yemen Ekşioğlu TFF İl Başkanı yemeneksioglutffistanbul.org. Ufuk Tatar TFF İl Başkan Yardımcısı ufuktatartffistanbul.org. Yıldırım Ceyran TFF İl Bşk. Genel.

İletişim

TFF den dev adım! Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Haberleri - Türkiye Futbol Federasyonu TFF, Türkiye de uzun yıllardır pek çok kez gündeme getirilen.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı

Türkiye Futbol Federasyonu; Alanındaki her türlü faaliyeti ulusal ve uluslararası kurallara göre yürütmek, teşkilatlandırmak, geliştirmek ve Türkiye yi futbol.

Süper lig erteleme maçları

SPOR

3332 Gün 6 Saat 40 dk. önce yayınlandı

1