Cumartesi04.05.2024

Turkcell Holding

Turkcell Holding haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Turkcell Holding

TeliaSonera nın Turkcell deki hissedarlık oranı doğrudan elinde bulundurduğu yaklaşık yüzde 14 oranında hisseye ek olarak Turkcell Holding.

Turkcell Kurucu Ortakları Ve Ortaklık Yapısı I Hakkımızda

Turkcell in kurucu ortakları, daha önceden Telecom Finland Ltd. olarak bilinen ve şu anda TeliaSonera nın sahip olduğu Sonera Holding, Çukurova Grubu ve.

Turkcell

2009 yılının Ağustos ayında Uluslararası Ticaret Odası Çukurova nın Turkcell Holding içindeki kalan tüm hisselerini TeliaSonera ya dağıtmasının gerektiği.

Turkcell'in Ortaklık Yapısı

turkcell in ortakları tabloda belirtildiği gibi ; turkcell holding aş % 51 çukurova holding % 0.05 sonero holding % 13,07 mv holding % 2.32 diğer % 0.01 halka açık.

Matematiği Altüst Eden Ortaklık Yapısı!

Çok basite indirgemek gerekirse, Turkcell i yüzde 51 hisse payıyla Turkcell Holding yönetiyor. Turkcell Holding te ise son sözü yüzde 52.91.

İsveç'te 'turkcell' Pazarlığı

2 Çözümü, Çukurova nın Turkcell Holding deki yüzde 52.91 kontrol hissesini 3.1 milyar dolara TeliaSonera ya satmakta buldu. Mart 2005 te iki.

Cukurova Holding Haberleri Ve Cukurova Holding Gelişmeleri

cukurova holding haberleri, güncel cukurova holding haber ve fotoğrafları ile en çukurova holding Haberleri - Turkcell in hissedarlarından Altimo nun Başkan.

Turkcell'de 3'lü Yapı Zor Ortaklardan Biri Gidecek

Karamehmet in Turkcell i bırakmama niyetini ortaya koyması, buna devletin Turkcell İletişim in yüzde 51 ini kontrol eden Turkcell Holding de.

Turkcell Holding Düğümü Çözülmeden 7 Üyeyi De Ankara Belirlese

Kimin ne kadar inatçı olduğu genel kurulda Turkcell Holding in temsilinde belli olacak. SPK, gecikmeli de olsa Turkcell de operasyon için.

Sonera Holding'den Turkcell'de Temettü Açıklaması

44 dak. önce Turkcell in ana hissedarlarından TeliaSonera diğer hissedarlarla birlikte Turkcell in yarın yapılacak olan genel kurul toplantısında 3 milyar 925.

Turkcell kar dağıtımı

EKONOMİ

3327 Gün 19 Saat 7 dk. önce yayınlandı

1