Salı14.05.2024

Turkcell Genel Müdürü

Turkcell Genel Müdürü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yönetim Kurulumuz I Hakkımızda I Turkcell

Turkcell e katılmadan önce Show TV ve Superonline da Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 1994 - 2002 yılları arasında Ericsson Türkiye A.Ş. de.

Turkcell Genel Müdürü

Turkcell`in yeni genel müdürü Terzioğlu! Tüm finans haberleri uzmanpara da. Türkiye nin bir numaralı finans ve ekonomi portalı.

Turkcell Genel Müdürü

1 Turkcell de Süreyya Ciliv den boşalan yeni genel müdür koltuğuna getirilecek isim belli oldu. KAP a yapılan açıklamaya göre Ciliv in yerine.

Turkcell'in Yeni Genel Müdür

1 Turkcell de 7 yıl Genel Müdür olarak görev yapan Süreyya Ciliv in ocak ayı sonunda görevinden ayrılmasından tam iki ay sonra Turkcell de.

Kaan Terzioğlu Turkcell Genel Müdürü Oldu

1 Turkcell de Süreyya Ciliv den boşalan yeni genel müdür koltuğuna getirilecek isim belli oldu. KAP a yapılan açıklamaya göre Ciliv in yerine.

Turkcell'in Yeni Genel Müdürü Belli Oldu

1 Turkcell in Yeni Genel Müdürü Belli Oldu Turkcell de Süreyya Ciliv den boşalan Genel Müdürlük koltuğuna Kaan Terzioğlu atandı. Dunya.

Turkcell'in Yeni Genel Müdürü Belli Oldu

1 Turkcell de Süreyya Ciliv den boşalan yeni genel müdür koltuğuna getirilecek isim belli oldu. KAP a yapılan açıklamaya göre Ciliv in yerine.

O İsim Turkcell'in Yeni Genel Müdürü Oldu!

56 dak. önce Turkcell Genel Müdürlüğü görevine Kaan Terzioğlu getirildi.

Cumhuriyet Gazetesi

3 Yeni yönetim kuruluyla artık yatırımlarda hızlıca karar aldıklarını, uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Turkcell Genel Müdür Vekili İlker Kuruöz.

Turkcell Genel Müdürü'nü 4 Kişi Belirleyecek

sureyya ciliv turkcell Biraz önce Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv in görevinden ayrıldığını öğrendik ve bu önemli gelişmeyi hemen sizlerle.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv Görevinden Ayrıldı

Açıklamada Turkcell Yönetim Kurulu nun, Turkcell Genel Müdürlüğü görevine halihazırda Teknoloji Grubundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker.

İstifa Eden Turkcell Genel Müdürü Çok Sert Konuştu

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ilk maaşını açıkladı. Ciliv Harvard dan mezun olduktan sonra kendisine 11 iş teklifi geldiğini, yıllık 110 bin.

İşte Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in İlk Maaşı

5 Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Doğan Erden, Süreyya Ciliv in istifası sonrası boşalan genel müdürlük koltuğuna atanacak yeni isim.

Turkcell'in Yeni Genel Müdürü Ne Zaman Açıklanacak?

5 9 Ocak 2007 de Genel Müdürü olarak atandığı Türkiye nin en büyük şirketlerinden Turkcell in bir GSM şirketinden teknoloji şirketine.

Ciliv Dönemi Kapanan Turkcell'de Yeni Takım Kaptanı Kim Olacak?

Pekkan, Turkcell Global Bilgi de Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak yaklaşık 1,5 yıl görev yaptıktan sonra 1 Haziran 2006 tarihi itibarıyla.

Yöneticilerimiz

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürlüğü İstanbul, Beyoğlu - Şirket başlıca;Ulaştırma Bakanlığı ile imzalanmış bulunan GSM Pan Avrupa Mobil Telefon.

Turkcell İletişim Hizmetleri A.ş. Genel Müdürlüğü Beyoğlu İstanbul

Kuzey Kıbrıs TURKCEL, bugüne kadar ticari faaliyetlerinin yanı sıra, sosyal 1 Nisan 2012 tarihinden itibaren Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü görevine.

Genel Bakış

5 Süreyya Ciliv in istifasının ardından yeni Genel Müdür ün kim olacağı merak ediliyor.

İşte Turkcell'in Yeni Genel Müdür Adayları

Turkcell genel müdürlüğü için uzun süredir Temel Kotil in adı geçerken, yeni bir aday daha konuşulmaya başlandı: Kaan Terzioğlu…

Turkcell Genel Müdürlüğü İçin Kimlerin Adı Geçiyor?

Turkcell CEO su Süreyya Ciliv görevinden ayrıldı, yerine vekaleten Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz getirildi ve yeni genel müdür atama.

Turkcell Genel Müdürü İstifa Etti

- 17:05 | Kulis | Erdoğan a, Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv tarafından, üzerinde yazılı hat ve.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv Haberleri

1958, Zonguldak, Turkcell in eski CEO su. Global Saha Hazırlık Stratejileri ve Sistemleri nde Genel Müdür olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır. 9 Ocak 2007 tarihinden beri sürdürdüğü Turkcell in Genel Müdürülüğü görevinden 31.

Süreyya Ciliv

58 dak. önce Süreyya Ciliv in görevden ayrılmasıyla boşalan Turkcell Genel Müdürlüğü görevine Kaan Terzioğlu getirildi.

Turkcell'in Yeni Genel Müdürü Belli Oldu

Bu inovatif çözümlerden biri de Turkcell Akıllı Otomobil Platformu. Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Turkcell Kurumsal Satış ve Pazarlama Genel Müdür .

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv

1 Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu oldu , Timeturk Haber, HABER, Günün haberleri, yorum, spor, ekonomi, politika, sanat.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu Oldu

41 mekanına 3 ziyaretçiden 486 fotoğraf ve Turkcell Kuzey Kıbrıs Genel Müdürlük tavsiyeye bak. Teknoloji, kalite, hizmet, güleryüz hersey var..

Turkcell Kuzey Kıbrıs Genel Müdürlük

Turkcell İletişim Hizmetleri Genel Müdürlük, Tepebaşı, Beyoğlu, İstanbul - Avrupa , Türkiye. Bu firmaya ait kullanıcı yorumlarını, derecelendirmeyi, harita ve yer.

Turkcell İletişim Hizmetleri Genel Müdürlük

3 Turkcell Genel Müdürlüğü görevine Kaan Terzioğlu getirildi.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu Oldu

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv Haberleri. Süreyya Ciliv Turkcellden Ayrıldı Süreyya Ciliv Turkcell den Ayrıldı

Turkcell'in yeni genel müdürü Kaan Terzioğlu

EKONOMİ

3338 Gün 6 Saat 2 dk. önce yayınlandı

1