Pazar12.05.2024

Türkçe Siri

Türkçe Siri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Türkçe Siri

Neden merakla beklendiğine gelecek olursak; iOS 8.3 ün betalarında ortaya çıkan Türkçe Siri özelliği yüzünden. Yani uzun lafın kısası, kısa bir.

İos 8.3 Türkçe Siri İle Beraber Çıktı

1 Yeni güncellemenin önceki sürümlerden önemli bir farkı bulunuyor: Türkçe anlayan Siri. Apple ın sesli asistanı Siri bugüne kadar sadece belli.

İos 8.3 Türkçe Siri İle Beraber Çıktı!

iOS 8.3 Türkçe Siri İle Beraber Çıktı! Apple iOS kullanıcılarının betası çıktığında merakla bekledikleri Türkçe Siri özelliğini getiren 8.3 versiyonu, birçok kullanıcı.

Türk Apple'cılar Yıllardır Bunu Bekliyordu! Türkçe Siri Gerçek Oldu

1 Apple ın mobil işletim sistemi iOS 8.3 güncellemesi kullanıma sunuldu. Güncellemeyle beraber Türkçe Siri gelmiş oldu.

İphone'a Türkçe Siri Geldi!

5 iPhone a Türkçe Siri geldi! haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet TEKNOLOJİ sayfasında!

Türkçe Siri İos 8.3 İle Geldi

5 Kullanıcıların uzun zamandır beklediği Türkçe Siri konusundaki müjde, iOS 8.3 ün ikinci beta sürümü ile geldi. Siri ye eklenen yeni diller ve.

İos 8.3 Yayınlandı

3 Türkçe Siri de geliyor! Ayrıca biz Türk kullanıcılar için oldukça büyük bir öneme sahip olan Türkçe Siri nin de iOS 8.3 de yer aldığını belirtelim.

Türkçe Siri

Türkçe Siri. 713 beğenme · 33 kişi bunun hakkında konuşuyor. Yeni sesiyle ve yeni komutlarıyla Türkçe Siri artık daha yetenekli ! http://turkcesiri.

İos 8.3 Beta 2 İle Birlikte Türkçe Siri Geliyor!

5 Yıllardır Siri nin ne zaman Türkçe konuşacağını merak ediyorduk. İşte o gün geldi . : Henüz beta sürüm olmasına rağmen, iOS 8.3 ile birlikte Siri.

iOS 8.3 güncellemesi: Türkçe siri yükleme imkanı

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3321 Gün 9 Saat 0 dk. önce yayınlandı

1