Pazar12.05.2024

Tunus Parlamentosu

Tunus Parlamentosu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tunus Parlamentosu

Devlet Televizyonu, Tunus Meclisi nin yanındaki Bardo Müzesi nde silahlı Silah seslerinin duyulmasının ardından parlamento boşaltıldı.

Tunus Parlamentosu

7 TUNUS CİHAN- Tunus un başkenti Tunus ta yayın yapan yerel bir radyonun bildirdiğine göre silahlı üç kişi Parlamento binasına saldırdı.

Tunus Parlamentosu'na Silahlı Saldırı

7 RADİKAL – Tunus ta parlamentonun yanındaki Bardo Müzesi ne giren iki militanın turistleri rehin alması sonucu ikisi saldırgan olmak üzere 19.

Tunus'ta Müze Saldırısı

6 Tunus Parlamentosu na silahlı saldırı. Tunus un başkenti Tunus ta yayın yapan yerel bir radyonun bildirdiğine göre silahlı üç kişi Parlamento.

Tunus Parlamentosu'na Silahlı Saldırı Haber Haberleri

6 Tunus un başkenti Tunus ta yayın yapan yerel bir radyonun bildirdiğine göre silahlı üç kişi Parlamento binasına saldırdı.Meclis binasında.

Tunus Parlamentosu'na Silahlı Saldırı 8 Turist Öldürüldü

7 Tunus Parlamentosu na silahlı saldırı. Tunus un başkenti Tunus ta yayın yapan yerel bir radyonun bildirdiğine göre silahlı üç kişi Parlamento.

Tunus Parlamentosu'na Silahlı Saldırı

7 Tunus parlamentosu silahlı üç kişinin saldırısına uğradı. Saldırıyı haber veren yerel radyo, saldırganların parlamento yakınındaki müzedeki bir.

Tunus Parlamentosunda Silah Sesleri Duyuldu

5 Tunus ta aralarında müzenin de bulunduğu parlamento yerleşkesine saldırı gerçekleştiren silahlı saldırganlar 8 turisti öldürdü, birçok turisti ise.

Tunus Parlamentosuna Saldırı 8 Ölü

6 Güvenlik güçleri Tunus Parlamentosu nun yanındaki müzenin etrafını çevirdi. Saldırı esnasında müzede 200 den fazla ziyaretçi bulunuyordu.

Tunus'ta Müzeye Saldırı En Az 8 Kişi Öldü

5 anlaşma yapıldı. Nahda Partisi, laik Nida Tunus Partisi liderliğindeki koalisyona katılma kararı aldı. 1 polis öldü. Tunus parlamentosu.

Tunus'ta Koalisyon Anlaşması Tamam / Sputnik Türkiye

tunus parlamentosu Haberleri. Tunus ta güvenoyu görüşmeleri yarın. Tunus ta parlamento, yeni kabine için yapılan güvenoyu görüşmelerini yarına erteledi.

Tunus Parlamentosu Haberleri

5 TUNUS TA ARALARINDA MÜZENİN DE BULUNDUĞU PARLAMENTO YERLEŞKESİNE SALDIRI GERÇEKLEŞTİREN SİLAHLI.

Tunus Parlamentosuna Saldırı 8 Ölü Haber Tadı – Haberin Tadı

7 Tunus ta asker kıyafetleri giyerek parlamentoya giren kimliği belirsiz militanların ateş açtığı ve parlamentonun yanındaki Bardo Müzesi ndeki.

Tunus'da Silahlı Saldırı Ölü Ve Rehineler Var

7 İki silahlı saldırgan Tunus parlamento binasına baskın yapmaya çalıştı. Başaramayınca saldırganlar parlamento yanındaki müzede çok sayıda.

Tunus Parlamentosuna Silahlı Baskın

6 Tunus Parlamentosu nun yanında bulunan Bardo Müzesi ne giren saldırganların çok sayıda turisti rehin alması sonucu düzenlenen.

Tunus'ta Rehine Krizi 19 Ölü!

4 Tunus ta müzeye saldırı: 21 ölü haberi için hemen tıklayın! göre; saldırı, milletvekilillerinin parlamentoda terörle mücadele yasasını görüştüğü.

Tunus'ta Müzeye Saldırı 21 Ölü

7 Tunus Parlamentosu nun yanındaki Bardo Müzesi ne giren silahlı saldırganların içerideki turistleri rehin aldığı ve 7 si turist 1 i Tunus vatandaşı.

Tunus'ta Rehine Krizi 8 Ölü

6 Tunus taki Bardo Müzesi ne giren silahlı saldırganlar, içerideki Güvenlik güçleri Tunus Parlamentosu nun yanındaki binanın etrafını çevirdi.

Tunus'ta Rehine Krizi 8 Ölüm

6 Tunus devlet medyası, parlamentonun etrafında ateş açıldığını ve yaralılar olduğunu duyurdu. Özel bir radyo olan Mozaik FM ise parlamento.

Tunus Parlamentosu'na Silahlı Saldırı

4 Her yıl binlerce Türk turistin gittiği Tunus taki Bardo Müzesi ne giren silahlı Güvenlik güçleri Tunus Parlamentosu nun yanındaki müzenin.

Tunus'ta Müzeye Saldırı Çok Sayıda Ölü Var

4 Tunus un başkenti Tunus ta yayın yapan yerel bir radyonun bildirdiğine göre silahlı üç kişi Parlamento binasına saldırdı. Radyo muhabiri.

Tunus Parlamentosu'na Silahlı Saldırı

7 Tunus un başkenti Tunus ta yayın yapan yerel bir radyonun bildirdiğine göre silahlı üç kişi Parlamento binasına saldırdı. Radyo muhabiri.

Tunus Parlamentosu'na Silahlı Saldırı

6 Tunus un başkenti Tunus ta yayın yapan yerel bir radyonun bildirdiğine göre silahlı üç kişi Parlamento binasına saldırdı. Radyo muhabiri.

Tunus Parlamentosu'na Silahlı Saldırı

Tunus un başkenti Tunus ta yayın yapan yerel bir radyonun bildirdiğine göre silahlı üç kişi Parlamento binasına saldırdı.Radyo muhabiri, saldırganların.

Tunus Parlamentosu'na Silahlı Saldırı – Tele Radar

5 Tunus parlamentosunun yanındaki Bardo Müzesi ne giren silahlı kişiler, aralarında turistlerin de bulunduğu çok sayıda kişiyi rehin aldı.

Tunus'ta Müzeye Silahlı Baskın Tunus Parlamentosu

7 Asker kılığında Tunus parlamentosuna giren militanların ateş açtığı ve parlamentonun yanındaki Bardo Müzesi nde turistleri rehin aldığı.

Tunus Parlamentosuna Silahlı Baskın!

Tunus ta asker kıyafetleri giyerek parlamentoya giren kimliği belirsiz üç militanın ateş açtığı ve parlamentonun yanındaki Bardo Müzesi ndeki turistleri rehin.

Tunus Parlamentosunda Silahlar Patladı

7 Tunusun başkenti Tunusta yayın yapan yerel bir radyonun bildirdiğine göre silahlı üç kişi Parlamento binasına saldırdı. Radyo muhabiri.

Tunus Parlamentosu'na Silahlı Saldırı

6 Asker kılığında Tunus parlamentosuna giren militanların ateş açtığı ve parlamentonun yanındaki Bardo Müzesi nde turistleri rehin aldığı.

Başbakan'dan şok hamle! Emniyet müdürlerini görevden aldı

DÜNYA

3338 Gün 4 Saat 11 dk. önce yayınlandı

Tunus Bardo Müzesi silahlı saldırı görüntüleri

DÜNYA

3338 Gün 22 Saat 25 dk. önce yayınlandı

Tunus Bardo Müzesi saldırısını IŞİD militanları mı yaptı?

DÜNYA

3341 Gün 21 Saat 22 dk. önce yayınlandı

Tunus'ta Müze Saldırısı

DÜNYA

3342 Gün 20 Saat 31 dk. önce yayınlandı

1