Cumartesi18.05.2024

Tunus Emniyet Müdürü

Tunus Emniyet Müdürü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tunus Emniyet Müdürü

Tunus Başbakanı Habib Essid, Bardo Müzesi saldırının ardından Tunus Emniyet Müdürünün de aralarında bulunduğu birçok yetkilinin.

Tunus Emniyet Müdürü

ABD Adalet Bakanlığı nın Ferguson polisi ve yargısı hakkında.

Ferguson Emniyet Müdürü İstifa Etti

3 Tunus ta 23 kişinin hayatını kaybettiği müze saldırısını İslam Devleti Uruzgan Emniyet Müdürü öldürüldüResmi ziyaret için Kabil e giden.

İslam Devleti Tunus'taki Saldırıyı Üstlendi

4 Tunus Başbakanı Habib es-Sayd, Bardo Müzesi ne düzenlenen saldırıda 17 turistin öldüğünü açıkladı. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre; Tunus parlamento binasının Uruzgan Emniyet Müdürü öldürüldü.

Tunus'ta Müzeye Saldırı

. Büyük, Adana İl Müftüsü Arif Gökçe, Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve Okulumuz ile Tunus Nabeul Vilayeti Hammamat Bölgesinde Bulunan.

Görme Engelliler

17 dak. önce Tunus Başbakanı Habib Essid, Bardo Müzesi saldırının ardından Tunus Emniyet Müdürünün de aralarında bulunduğu birden fazla yetkilinin.

Tunus Başbakanı Essid Emniyet Müdürlerini Görevden Aldı

17 Tunus Emniyet güçleri, Kayravan kentinde Selefi akıma mensup olduğundan şüphelenilen yaklaşık 50 Uruzgan Emniyet Müdürü öldürüldü.

Tunus'ta Selefilere Gözaltı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı TİKA ve Emniyet Genel Müdürlüğü işbirliğinde Tunus Emniyet Teşkilatı mensuplarının.

Tunuslu Polislere Eğitim

Tunus taki kanlı saldırıyı o örgüt üstlendi Kabil Emniyet Müdürü Abdul Rahman Rahimi, olayı teyit etti ancak daha fazla bilgi vermedi. Kaynak : AA. Etiketler:.

Başbakan'dan şok hamle! Emniyet müdürlerini görevden aldı

DÜNYA

3344 Gün 7 Saat 21 dk. önce yayınlandı

1