Cumartesi18.05.2024

Tunceli Cemevi

Tunceli Cemevi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tunceli Cemevi

Ali Ekber Yurt un çiftliği haline gelen Tunceli Cemevi nde asimilasyon politikaları devam ediyor. Dersimnews/ Dersim – Ali Ekber Yurt ve yönetimi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Tunceli Cemevi Ziyareti

Tunceli Ve Cemevi Facebook ta. Tunceli Ve Cemevi ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek

Tunceli Ve Cemevi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Tunceli de. Kentte yoğun güvenlik önlemleri alınmış durumda. Bahçeli Valilik ziyaretinin ardından çıkışta.

Bahçeli Tunceli'de Konuştu Cemevi Ziyareti İptal

Haci Bekatas-i Veli Kültürünü Yayma Ve Yaygýnlastirma Dernegi TUNCELÝ Kültürümüzü Yayma ve Kalkýndirmak icin Hayir ve Yardimlarinizi Bekliyoruz.

Efsaneler.sehri

Tunceli Cem Evi. Turkey / Tunceli / il özel idare misafirhanesi 0.5 km; Tunceli 1.3 km; Tunceli il 9 km; Mazgirt Kalesi 10 km; Nazimiye 24 km; Pertek İlçe 31.

Tunceli Cem Evi

CEM Vakfı Pertek Tunceli Şubesi tarafından yaptırılan cemevi, 23 Ağustos 2013 Cuma günü halkımızın hizmetine açılmıştır. Açılışa; Tunceli Vali Yardımcısı.

Pertek Tunceli Cemevi Açıldı

Devlet Bahçeli perşembe günü Elazığ da konaklayacak, cuma günü de karayoluyla Tunceli ye geçecek. MHP liderinin ziyaret programı da.

Haber Bahçeli'den Tunceli'de Cemevi Sürprizi! Haberi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Tunceli de cemevini ziyaret etti.

Terörist Elif Sultan Kalsen memleketi Tunceli'de gömüldü

ASAYİŞ

3332 Gün 18 Saat 55 dk. önce yayınlandı

1