Pazar19.05.2024

Tunca Nehri

Tunca Nehri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

R. Tundjacentralen Balkan Bulgaristan

Tunca, Bulgaristan dan doğar ve Edirne den Türkiye sınırlarına girer. Tunca Nehri nin 12 kilometrelik bölümü Türk-Bulgar sınırını oluşturur. Meriç Nehrinin.

Tunca

Nehir, Türkiye sınırları içinde ilk olarak Edirne kuzeyinde Arda Nehri ile karışır. Bundan sonra Edirne güneyinde Tunca Nehri, Meriç ile birleşir. Uzun bir süre.

Meriç

Tunca Nehri ndeki su seviyesi ise düne göre 9 metreküp artış göstererek 207 metreküp/saniye olarak ölçüldü. Tunca Köprüsü nün girişi kısmen.

Tunca Nehri

Tunca Nehri haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Tunca Nehri kimdir, hayatı ve biyografisi. Tunca ve Meriç in Debileri Kritik Seviyeye Ulaştı.

Tunca Nehri

Tunca nehri taştı videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

Tunca Nehri Haberleri

Tunca Nehri haberleri, güncel Tunca Nehri haber ve fotoğrafları ile en yeni Tunca Nehri gelişmeleri burada.

Tunca Nehri Taştı Videosu

5 Bulgaristan daki aşırı yağışlar sonrasında Meriç ve Tunca nehirleri bir ay aradan sonra yeniden taştı. Karaağaç Mahallesi nin Edirne ile.

Tunca Nehri Haberleri Ve Tunca Nehri Gelişmeleri

Sondakika Tunca Nehri Haberleri İçin Tıkla. Meriç Nehri nin debisinin yükselmesi - Nehir suları Karaağaç Mahallesi ne giden Lozan Caddesi nden akmaya.

Meriç Ve Tunca Nehri Yine Taştı Çarşamba Kritik Gün

Tunca ve Meriç Nehri etrafına sıralanmış 450 kadar olduğu söylenen köşklere adına zevrak denilen büyüklü küçüklü sandallarla gidilir ve bu rıhtımlar kullanılırdı.

Son Dakika Tunca Nehri Haberleri

Tunca Nehri haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Tunca Nehri ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Edirne Köprüleri

5 Tunca Nehri, debisindeki ani artış nedeniyle Sarayiçi mevkisindeki çevreye yayılmaya devam ediyor. Tunca nın suları Tarihi Kırkpınar Yağlı.

Tunca Nehri Haberleri

tunca nehri ile ilgili tüm haberler. Edirne de, otomobille Tunca Nehri ne düşerek hayatını kaybeden iki arkadaşın cesedine ulaşıldı

Edirne'de Tunca, Meriç ve Arda nehirleri su seviyesi yükseliyor

ÇEVRE

3338 Gün 8 Saat 54 dk. önce yayınlandı

Edirne'de 18 Mart Çanakkale Zaferi 100. yıl etkinlikleri

GENEL

3349 Gün 23 Saat 56 dk. önce yayınlandı

Edirne'de sel tehlikesi: Sular Lozan Caddesi'ne ulaştı

GENEL

3351 Gün 7 Saat 25 dk. önce yayınlandı

1