Salı14.05.2024

TÜKODER

TÜKODER haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Güngören şubesi 19 Mart 2015 tarihinde İstanbul İl Dernekler Müdürlüğüne müracaat ederek şube kuruluş işlemlerini bitirmişlerdir. Tükoder ailesine Güngören.

İletişim

Adres: Rasım Paşa Mahallesi Meltem Sokak damla İş Merkezi No:14/2-3 Kadıköy -İstanbul İlçe / Şehir: Kadıköy - İstanbul Telefon: 0 216

Tükoder Nedir? Tükoder Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Tükoder nedir, tükoder ne demek, tükoder anlamı, tükoder hakkında bilgi bulunduran paylaşım platformu.

Tükoder İstanbul Şube

Tükoder İstanbul Şube. 155 beğenme. Mail adresimiz: tukoder.istanbulsube gmail.

Tükoder

Tüketiciyi Koruma Derneği TÜKODER, 25 Ekim 1990 yılında gönüllü kişiler tarafından kurulmuş, merkezi İstanbul da bulunan, 46 şubesi ve 20.000 in üzerinde.

Tüketiciyi Koruma Derneği

Erzurum da 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü Etkinlikleri TÜKODER Erzurum Şube Başkanı Gamze İspirli 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü dolayısıyla TRT.

Tüketiciyi Koruma Derneği Haberleri

TÜKODER | Tüketiciyi Koruma Derneği Bağcılar Şubesi, İstanbul Bağcılar. TÜKODER | Tüketiciyi Koruma Derneği Bağcılar Şubesi telefonu, adresi ve haritası.

Tükoder

işte siz bu talebinizi firmaya sözlü olarak bildirip ücretini alamadığınız takdirde tükoder e gelip, böle böle oldu, vermediler paramı diyosunuz, hemmen bir dilekçe.

Tükoder

MADDE 1 - ADI VE MERKEZİ. ADI : Tüketiciyi Koruma Derneği kısa adı TükoDer MERKEZİ : İstanbul. MADDE 2 - DERNEĞİN AMAÇ VE İLKELERİ. Derneğin.

Reklam mesajları nasıl engellenir?

GENEL

3320 Gün 8 Saat 42 dk. önce yayınlandı

1