Pazar19.05.2024

Torba Kanun Teklifi

Torba Kanun Teklifi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Torba Kanun Teklifi

Çocuk yardımı, çeyiz hesaplarına devlet katkısı, 47 bin öğretmen kadrosu gibi düzenlemelerini de içeren torba kanun teklifi TBMM Plan ve.

Son 10 Günlük Tasarı Ve Teklifler

Türkiye Büyük Millet Meclisi. 24. Dönem 3. Yasama Yılı Son 10 Günlük Tasarı ve Teklifler.

Kanun Teklifinin Metni

Bazl Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Degi§iklik Yapllmasma Dair Teklif ile uygulamadaki bazl hususlarm iyile$tirilmesi ve ortaya çikan bazl.

Torba Yasa Teklifi Kabul Edildi 47 Bin Öğretmen Ataması En Az Üç

14 TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu nda öğretmen atamalarının da yer aldığı torba kanun teklifi kabul edildi. Buna göre 47 bin öğretmen ataması.

Torba Kanun Teklifi Tbmm Genel Kurulunda

13 Adalet Bakanı Kenan İpek, bakanlıkta İcra iflas Kanunu ile ilgili bir birim komisyonu kurduklarını belirterek İnşallah yeni bir İcra İflas.

Torba Kanun Teklifi Tbmm Genel Kurulu'nda

12 Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi nin 2. bölümünde yer alan 11 madde kabul.

Torba Kanun Teklifi Plan Ve Bütçe Komisyonu'nda

14 TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen Torba Kanun Teklifi kabul edilerek TBMM Genel Kurulu na sevk edildi. Plan ve Bütçe.

Torba Kanun Teklifi Komisyonda Kabul Edildi

22 Çocuk yardımı, çeyiz hesaplarına devlet katkısı, 47 bin öğretmen kadrosu gibi düzenlemelerini de içeren torba kanun teklifi, TBMM Plan ve.

Torba Yasa Teklifi'nde Öğretmenleri Sevindirecek Karar

11 Kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 36 maddelik 688 Sıra Sayılı Kanun Teklifinin TBMM Genel Kurulundaki görüşmelerinde 1. maddeden.

Torba Yasa Teklifi'nde 21 Madde Kabul Edildi

1 Kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 36 maddelik 688 Sıra Sayılı Kanun Teklifinin TBMM Genel Kurulundaki görüşmelerinde 1. maddeden.

Torba Yasa Teklifi'nde Öğretmenleri Sevindirecek Haber

3 Kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 36 maddelik 688 Sıra Sayılı Kanun Teklifinin TBMM Genel Kurulundaki görüşmelerinde 1. maddeden.

Torba Kanun Teklifi Tbmm'de Kabul Edildi

5 Torba Kanun teklifi olarak adlandırılan Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM.

Torba Kanun Teklifi Tbmm Genel Kurulunda

TBMM AA - TBMM Genel Kurulu nda, Torba Kanun teklifinin 11 maddesi kabul edildi. Kabul edilen maddelere göre, lisans mezunu ebeler,.

Torba Kanun Teklifi Tbmm Genel Kurulunda

17 TBMM AA - TBMM Genel Kurulu nda, çeşitli yasalarda değişiklik yapan Torba Kanun Teklifinin görüşülmesine devam ediliyor. TBMM Genel.

Torba Kanun Teklifi Tbmm Genel Kurulu'nda Politika 127875

17 Torba Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda Politika 127875 Kurulunda, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci hakkında verilen gensorunun.

Torba Kanun Teklifi Komisyondan Geçti

5 Torba Kanun teklifi olarak adlandırılan Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM.

'torba Kanun Teklifi' Tbmm Genel Kurulu'nda

16 TBMM Genel Kurulu nda, torba kanun teklifi olarak adlandırılan Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına.

47 Bin Öğretmen Adayına Müjde Komisyondan Geçti

Çocuk yardımı, çeyiz katkısı, 47 bin öğretmen kadrosu gibi düzenlemelerini de içeren torba kanun teklifi komisyonda kabul edildi.

Torba Kanun Teklifi Tbmm Genel Kurulu'nda

2 Sağlık Bilimleri Üniversitesi nin tamamen YÖK Kanunu na tabi olacağını belirten Erdöl, bu kapsamda, devlet hastanesinde çalışan bir kişinin.

Torba Yasa Teklifi Görüşmeleri Tamamlandı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu nda görüşülen Torba Yasa Teklifi nin geneli üzerindeki görüşmeler tamamlanarak maddelerine geçilmesi.

Torba Kanun Teklifi Tbmm Genel Kurulunda

16 TBMM AA - TBMM Genel Kurulu nda, torba kanun teklifi olarak adlandırılan Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik.

Torba Kanun Teklifi Tbmm Genel Kurulunda Haberi

Torba kanun teklifi TBMM Genel Kurulu nda. Sağlık Bilimleri Üniversitesi nin tamamen YÖK Kanunu na tabi olacağını belirten Erdöl,.

Torba Kanun Teklifi Tbmm Genel Kurulu'nda

14 Kamuoyunda Torba Kanun Teklifi olarak adlandırılan Bazı Kanun ve Kanun Genel Kurul da, teklifin ikinci bölümü üzerindeki görüşmeler.

Torba Kanun Teklifi Tbmm Genel Kurulu'nda

15 TBMM AA - TBMM Genel Kurulu nda, torba kanun teklifi olarak adlandırılan Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik.

'torba Kanun' Teklifi Kabul Edildi! Projepedia

5 Çocuk yardımı, çeyiz hesaplarına devlet katkısı, 47 bin öğretmen kadrosu gibi düzenlemelerini de içeren torba kanun teklifi TBMM Plan ve.

Torba Yasa Haberleri

TBMM Genel Kurulu nda Torba Kanun teklifinin 11 maddesi kabul edildi. Kanun sağlık çalışanlarına yüzde 50 zam ve öğretmenlere ek ders ücreti düzenlemesi.

Zaytung

Meclise sunulan yeni torba yasa tasarısı, AK Parti içinde bir süredir devam eden yine de dışarıya karşı görüntüyü bozmamak için kanun teklifi vermeye devam.

Torba Kanun Teklifi Plan Ve Bütçe Komisyonu'nda Kabul Edildi

14 TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen Torba Kanun Teklifi kabul edilerek TBMM Genel Kurulu na sevk edildi. Plan ve Bütçe.

Torba Kanun Teklifi Meclis´i Karıştırdı

Torba Kanun Teklifi Meclis´i karıştırdı. Kategori. : Haber. En Yeniler. G.Saray taraftarı çıldırdı

Bakan İsmet Yılmaz ve MHP milletvekilleri arasında gerginlik

POLİTİKA

3342 Gün 7 Saat 30 dk. önce yayınlandı

Torba Kanun Teklifi kabul edildi

POLİTİKA

3349 Gün 7 Saat 53 dk. önce yayınlandı

1