Cumartesi18.05.2024

Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet

Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Toplantı Ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu

TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞLERİ KANUNU. Kanun Numarası : 2911. Kabul Tarihi : 6/10/1983. Yayımlandığı R Gazete: Tarih : 8/10/1983 Sayı : 18185.

Toplantı Ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na Muhalefet

. 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu na muhalefet, 37 kişi hakkında ise Cumhurbaşkanı na hakaret iddiasıyla soruşturma b..

Gerekçe Kısmını Gizle

2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu na muhalefet suçundan dolayı açılan kamu davalarında, itiraz konusu kuralın Anayasa ya aykırılık iddialarını.

T.c. Denizli 7. Asliye Ceza Mahkemesi Dosya

SUÇ: Kanuna Aykırı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Düzenleme Yönetme Bunların Yazıcıoğlu na Mamak Ceza Evinde yapılan işkenceleri dile getirdiği kadar toplantı ve gösteri ve yürüyüşler kanuna muhalefet ettikleri iddiasıyla kamu .

Toplantı Ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu

GündemTaksim Gezi Parkı eylemlerine ilişkin davada, Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu na muhalefet etmek suçundan yargılanan çoğu üniversite.

Çhi Üyelerine Dava

. eden ÇHİ Yürütme Kurulu üyeleri Murat Özden, Kenan Kaplan ve Erol Karayel hakkında Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu na Muhalefet ten dava açıldı.

İzinsiz Gösteri

şikayet miting ve toplanti kanununa muhalefet. herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

'erdoğan'a Hakaret'te Bugün Eğitim Boykotuna Katılan 37 Öğrenciye

37 dak. önce Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu na muhalefet, 37 üniversite öğrencisi hakkında ise cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla soruşturma.

Trabzon'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret

1 Trabzon da bir süre önce 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu na muhalefet ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a da.

Trabzon'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaret

1 Trabzon da bir süre önce 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu na muhalefet ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a da.

Trabzon'da Erdoğan'a Hakaret İddiasıyla 48 Kişi Hakkında

1 Trabzon da bir süre önce 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu na muhalefet ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a da.

Yazılı Soru Önergesinin Metni

Kanunun 3 üncü maddesi de, toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkı Herkes, Kanununa muhalefet nedeniyle haklarında soruşturma açılan kaç kişi vardır?

'toplantı Ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na Muhalefet Davası

İstanbul Teknik Üniversitesinin itü 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılındaki Açılış Töreninde İzinsiz Gösteri Yaptıkları İddiasıyla Yargılanan 18.

Kararara

Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu na Aykırılık. ve 2911 sayılı Kanun un 32 , 33. maddelerine muhalefet suçlarından kurulan hükümlere.

T. C. Yargıtay 9. Ceza Dairesi

tarihli 2911 sayılı Kanuna muhalefet, 10.12.2011 tarihli eyleın sırasında ve facebook. üzere direnerek Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa Muhalefet.

Halit Çağdaş Tck 318/1 Ve 2911 Sayılı Kanuna Muhalefetten Açılan

soruşturma, 2011/173 esas ve 2011/23 iddianamesi ile 2911 Sayılı Gösteri ve Yürüyüş Kanunu na muhalefet etme iddiası ile ceza davası.

Toplantı Ve Gösteri Yürüyüşleri Yasası'na Muhalefet

Temel demokratik haklardan olan toplantı ve gösteri yürüyüşü yapmak, pankart açmak, slogan atmak önümüzdeki dönemde kamuya açık.

Yol Kapatma Başbakan Hakaret Toplantı Ve Gösteri Kanununa

Yol kapatma, Başbakan hakaret, toplantı ve gösteri kanununa muhalefet, kamu Belirtilen gösteri ve toplantı ve gösteri yürüyüşleri zabıta tarafından zor.

37 Öğrenciye Erdoğan'a Hakaret Soruşturması

3 kişi hakkında 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu na muhalefet, 37 üniversite öğrencisi hakkında ise Cumhurbaşkanı Recep.

4

2- TMMOB Genel Sekreteri N. Hakan Genç. Konu : 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu na muhalefet.

Trabzon'da 48 kişi hakkında soruşturma açıldı

ASAYİŞ

3344 Gün 1 Saat 32 dk. önce yayınlandı

1