Pazartesi06.05.2024

Tokat Uzunburun Sentetik Saha

Tokat Uzunburun Sentetik Saha haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tokat Uzunburun Sentetik Saha

Tokat Uzunburun Sentetik Saha da oynanan Birinci Amatör Küme çeyrek final maçında Zile Belediyespor ile Reşadiye Termalspor karşılaştı.

Uzunburun Sentetik Saha

Uzunburun Sentetik Saha Bilgileri. Bulunduğu il: Tokat Kapasite: - Hafta, 30/11/ 2014, 11:00, Tokat TOKİ İlköğretim Okulu Gençlikspor, 2-1, Kavak Meydanspor.

Tokat Uzunburun Sentetik Saha

47 dak. önce Uzunburun Sentetik sahada oynanan maçta Reşadiye Termalspor Zile Yaralanan taraftar ambulansla Tokat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tokatta Amatör Küme Maçında Olaylar Çıktı

Uzun Burun Sentetik Sahada Yenileme Çalışmaları - TOKAT GAZETESİ.

Uzun Burun Sentetik Sahada Yenileme...

TOKAT GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. 2. 3 13, 16/03/ 2015, Uzunburun Sentetik Çim Saha 10:00, Turhal 1, Niksar2. 14, 16/03/2015.

Küçük Erkek Futbol Merkez İlçe

ERBAA DIŞ SENTETİK. 13.00. TOPÇAM SPOR. BAY. 2. HAFTA. tarih. SAHA. SAAT. TOPÇAM SPOR. 06-12-2014. ERBAA GENÇLİK SPOR. Uzunburun sentetik.

Müsabakaları 1.ve 2. Devre

2014-2015 SEZONU TOKAT İD.SPOR. ERBAA DIŞ SENTETİK. 13.00. TOPÇAM SPOR. BAY. 2. HAFTA. tarih. SAHA. SAAT UZUNBURUN SENTETİK. 11.00.

Müsabakaları 1.ve 2. Devre

Tesisleşmede görülmemiş artış. Tokat ta son 12 yılda yapılan yeni spor tesisleri ve bakım onarım, ekipman çalışmaları: Uzunburun Sentetik Saha Tenis Kortu

Tesisleşmede Görülmemiş Artış

5 Tokat Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Uzunburun da bulunan sentetik sahanın metan olan yan duvarlarına korumalıklar yapıldı.

Keşke Daha Önceden Yapılsaydı

3 visitor has checked in at uzunburun sentetik halı saha. See photos, tips, similar places, and friends who have been there.

Uzunburun Sentetik Halı Saha

2014/15 Sezonu Erbaaspor maç fikstürü Tokat 1.Amatör A Grubu 24/01/2015, 13:30, Uzunburun Sentetik Saha, Tokat Özel İdare, 1-4, Erbaaspor. Erbaaspor.

Erbaa Spor Kulübü

1 TOKAT - Birinci amatör küme çeyrek final maçında Reşadiye Termalspor ile Zile Belediyespor karşılaştı. Uzunburun sentetik sahada yağmur.

Maç Bitti Biber Gazı Başladı!

Özel Tokat haberleri, güncel gelişmeler, son dakika Tokat haberleri. grubunda Beşörenspor ile Niksar Belediyespor, Uzunburun sentetik sahada karşı karşıya.

Tüm Tokat Haberleri Sayfa 42

Tokat İl Özel İdare Spor Kulübü Futbol takımımız 13 Nisan 2013 Cumartesi günü Uzunburun sentetik sahada oynanan 1. Amatör küme yarı final müsabakasında.

Tokat İl Özel İdare Spor Kulübü Futbol Takımı Finalde

Tokat ta birinci amatör küme çeyrek final maçında Reşadiye Termalspor ile Zile Belediyespor karşılaştı. Uzunburun sentetik sahada yağmur altında oynanan.

1633 Tokat'ta Amatör Maç Sonrası Olay Çıktı

57 dak. önce Tokat Uzunburun Sentetik Saha da oynanan Birinci Amatör Küme çeyrek final maçında Zile Belediyespor ile Reşadiye Termalspor karşılaştı.

Tokat'ta Amatör Maçta Olay

Tokat ta son 12 yılda yapılan yeni spor tesisleri ve bakım onarım, ekipman çalışmaları: Uzunburun Sentetik Saha Tenis Kortu Sporcu Eğitim Merkezi

Tesisleşmede Görülmemiş Artış

53 dak. önce Tokat 1. Amatör play-off çeyrek finalinde Zile Belediyespor ile Uzunburun Sentetik sahada oynanan maçta Reşadiye Termalspor Zile.

Tokat'ta Amatör Küme Maçında Olaylar Çıktı

23 dak. önce Tokat Uzunburun Sentetik Saha da oynanan Birinci Amatör Küme çeyrek final maçında Zile Belediyespor ile Reşadiye Termalspor karşılaştı.

Amatör Maçta Ortalık Karıştı

İL-BRS İL KARMA, 1999, 1/27/2014, Abdurrahman Temel Sahasında, 13:00 1998-1999, 27-Jan, UZUNBURUN SENTETİK ÇİM SAHA-TOKAT, 12.00.

Bölgeler Turnuvası Karşılaşmalarının Programı İçin Tıklayınız...

5 Uzun Burun Sentetik Futbol Sahası nda modernizasyon çalışmaları tüm ve yenileme çalışmaları kapsamında saha kenarındaki beton zemin.

Uzunburun'da Yenileme Çalışmaları

Tokat ta 1 inci Amatör Futbol Ligi B grubunda Beşörenspor ile Niksar Belediyespor, Uzunburun sentetik sahada karşı karşıya geldi. Her iki takım için büyük önem.

Niksar

U-19 lar Pazar günü uzun burun sentetik çim sahada rakibi olan Rize Pazarspor karşısında ilk yarı öldü öldü dirildi. Rakibi karşısında ilk yarıyı.

U

Tokat ta 1 inci Amatör Futbol Ligi B grubunda Beşörenspor ile Niksar Belediyespor, Uzunburun sentetik sahada karşı karşıya geldi. Her iki.

Maçta Düştü Başı Saha Kenarındaki Betona Çarptı Haberi Tokat

BAKANLIĞI. TOKAT - MERKEZ - TOKİ İlkokulu Uzunburun sentetik sahada saat 12:00 da başlayan maç nefesleri kesti. Karşılaşmanın ilk.

Toki İlkokulu

TOKAT - MERKEZ - TOKİ İlkokulu. Ana Sayfa Uzunburun sentetik sahada saat 12:00 da başlayan maç nefesleri kesti. Karşılaşmanın ilk.

Yeşil Sahanın Prensesleri

Tokat ta 1 inci Amatör Futbol Ligi B grubunda Beşörenspor ile Niksar Belediyespor, Uzunburun sentetik sahada karşı karşıya geldi. Her iki.

Maçta Düştü Başı Saha Kenarındaki Betona Çarptı

Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 03-29 Uzun Burun Sentetik Sahası`nda oynanan final maçları ile sona erdi.

Okul Sporlarında Şampiyonlar

Cumartesi gününün ilginç maçlarından biri de Tokat Uzunburun Sentetik Çim Saha da oynandı. 1. Amatör Küme B Grubu nda ikinci yarı maçları.

Tokat'ta Zile Belediyespor ile Reşadiye Termalspor maçında kavga

SPOR

3333 Gün 21 Saat 58 dk. önce yayınlandı

1