Çarşamba08.05.2024

Tevrat

Tevrat haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tevrat

Tevrat, Tora veya Pentateuk, Arapça:تورة tawrat, İbranice: תורה Torah, Yunanca: Πεντάτευχος Pentatevhos, Tanah ve Eski Ahit in ilk beş kitabına verilen isim.

Tevrat

TEVRAT ESKİ AHİT. 01-YARADILIŞ KİTABI, 11-I.KRALLAR, 21-ÖZDEYİŞLER, 31-AMOS. 02-MISIRDAN ÇIKIŞ, 12-II.KRALLAR, 22-VAİZ, 32-OVADYA.

Tevrat Eski Ahit

Eski Antlaşma Tevrat amp; Zebut ya da Yeni Antlaşma yı İncil seçtikten sonra Ara tuşuna basın. Bulgu sonuçlarının yanındaki yıldız simgelerine tıkladığınızda,.

Türkçe Tevrat

tevrat, üç bölümden oluşan yahudilerin kutsal kitabı eski ahid in ilk bölümüdür. ibranice yazılmıştır. bu dildeki adı, kanun ve şeriat anlamına gelen torah dır.

Tevrat

Soru Bazı insanlar Tevrat ın ve İncil in değiştirildiğini iddia ediyorlar Buna cevabınız nedir? Bayan A Irak Giriş Tanrı binlerce yıl önce Yahudiler e Musa.

Tevrat Ve İncil'in Değişmezliği

Tevrat, Kur an, Tevrat, Tevrat, allah, Tevratda ara, Tevratda ayet, Tevratda sure, Tevratda namaz, Tevratda bul, zina, içki, faiz, oruç, ramazan, cinsel, başörtü,.

Dunyadinleri Tevrat Meali Tevratzebur Eski Ahit Kur'an Tevratda

Allah tan gelen dört büyük kitaptan ilki. İbranice Tura kelimesinin Arapçalaşmış biçimi olan Tevrat kanun, ittifak, birlik, anlaşma, sözleşme, adlaşma gibi.

Tevrat Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Mlsa ya yazdırdığı bir kutsal kitap olarak gördüğü Tevrat, Yaratılış Teo- Tevrat ın dikkati çeken bir başka özelliği, ônun, kendinden sonraki iki büyük, evrensel.

Tevrat'ın Tahrifi Meselesine Müslüman Ve Yahudi Cephesinden Bir Bakış

Yahudilerin Kutsal Yazıları veya Kutsal Metinleri, Hıristiyan İncili nin1 Eski Ahit Tevrat ve Zebur olarak bilinen ilk bölümündeki belgelerde mündemiçtir.

Balıkesir'de tarihi eser kaçakçılığı operasyonu

ASAYİŞ

3253 Gün 3 Saat 33 dk. önce yayınlandı

Balıkesir Bandırma'da 2 bin yıllık ve el yazması Tevrat yakalandı

KÜLTÜR-SANAT

3298 Gün 2 Saat 57 dk. önce yayınlandı

1