Cumartesi18.05.2024

Temel Nöroşirürji kursu

Temel Nöroşirürji kursu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tnd

Temel Nöroşirurji Öğretim ve Eğitim Kursu 3. Dönem, 1. Kurs. Pine Bay Holiday Resort Kuşadası Aydın Detaylı bilgi için tıklayınız.

Temel Nöroşirürji Kursları Çalışma Grubu

Yönergesi. 1- Kurul Amacı; Nöroşirürji öğrenim ve eğitimi temel bilgilerinde standardizasyon getirmek için Nöroşirürji asistanları ve genç Nöroşirürji uzmanları.

Tnd

Temel Nöroşirürji Öğretim ve Eğitim Kursu Kafa Travmaları, Ağrı ve Fonksiyonel Nöroşirurji. Sheraton Otel ,Çeşme - İzmir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Tnd

Türk Nöroşirürji Derneği Öğretim ve Eğitim Kurulu Temel Nöroşirürji Kursları III. Dönem 3.Kursu Nörovasküler Cerrahi 16-19 Mart 2011 Tarihlerinde Eskişehir.

Tnd

Pediatrik Nöroşirürji Öğretim ve Eğitim Grubu Pediatrik Nöroşirürji Kursu 6. Türk Nöroşirürji Derneği Öğretim ve Eğitim Kurulu Temel Nöroşirürji Kursları III.

Uluslararası Temel Nöroşirürji Kursu

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı TİKA ve TÜBİTAK işbirliğinde Uluslararası Temel Nöroşirürji Kursu Antalya da gerçekleştirildi. Türk.

Uluslararası Temel Nöroşirürji Kursu

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı TİKA ve TÜBİTAK işbirliğinde Uluslararası Temel Nöroşirürji Kursu Antalya da gerçekleştirildi.

Uluslararası Temel Nöroşirürji Kursu Antalya'da

Tüm İzmir Gazeteleri nin son dakika haberleri için tıklayın !

Uluslararası Temel Nöroşirürji Kursu Antalya'da Gerçekleştirildi

Türk İşbirliği okunuşu Koordinasуon Ajanѕı Başkanlığı TİKA ve TÜBİTAK işbirliğinde milletlerarası Temel Nöroşirürji sаndаlye Antalyada gerçekleştіrіldі.

Uluslararası Temel Nöroşirürji Kursu Antalya'da Gerçekleştirildi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ve TÜBİTAK işbirliğinde Uluslararası Temel Nöroşirürji Kursu Antalya da gerçekleştirildi.

Dünyanın en iyi beyin cerrahları Antalya'ya geliyor

SAĞLIK

3348 Gün 6 Saat 17 dk. önce yayınlandı

1