Salı07.05.2024

telli turnalar

telli turnalar haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Telli Turnalar

Türkiye de en son 2010 yılında görülen ve nesli tükenme tehdidi altında olan telli turnalar, Kastamonu da sürü halinde gezerken görüldü.

Telli Turnalar

Telli turnalar genellikle, kış boyunca kuru otlaklarda bulunurken, üreme mevsimi esnasında bataklık alanlar yaşam yeri olarak tercih edilir. Nemli bataklıklar.

Telli Turna

Türkiye de en son 2010 yılında görülen ve nesli tükenme tehdidi altında olan telli turnalar, Kastamonu da sürü halinde gezerken görüldü. Doğa fotoğrafçıları.

Yeni Türkü

42 dak. önce Türkiye de en son 2010 yılında görülen ve nesli tükenme tehdidi altında olan telli turnalar, Kastamonu da sürü halinde gezerken görüldü.

Telli Turnalar 5 Yıl Sonra Yüzünü Gösterdi

Türkiye de Muş Bulanık ovasında üreyen son 11 telli turnayı kurtarmak için Doğa Derneği tarafından geliştirilen projeye Irmak Okulları destek verdi.

Musa Eroğlu

telli turnam ile ilgili tüm videoları yüksek görüntü ve ses kalitesiyle izlesene da izle.

Telli Turnam Videoları

SON 11 BİREYİ MUŞ-BULANIK TA YAŞAYAN TELLİ TURNALARIN NESLİ YOK OLMA TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA Anadolu türkülerinin en önemli.

Telli Turna

-telli turnalar eski zamanlarda, havanın güzelleşeceğini, olmadı fırtına çıkacağını, bölgeye bir zümrenin gelmek üzere olduğunu, orda tek başına bir insanın.

Telli Turna

3 Telli turnalar da diğer bir çok sulak alan kuşu gibi,yaşam alanlarının tarıma açılması,yasadışı avcılık,sulama,baraj projeleri ve sulak alanların.

Telli Turna

telli turnam selam götür sevdigim diyarina diyarina.. üzülmesin aglamasin belki gelirim yanina cananina oy hasret kimseye kalmasin sevdalilar ayrilmasin.

Telli Turnam

Musa eroğlu telli turnam videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

Musa Eroğlu Telli Turnam Videosu

1 Telli Turnalar Türkiye de en son 2010 yılında görülen ve nesli tükenme tehdidi altında bulunuyor. 5 yıl aradan sonra Kastamonu da sürü.

1053

Türk kültürünün hüzün taşıyan kanatlısı telli turnalar, eskiden olduğu gibi artık Anadolu nun dört bir tarafında yaşamıyor. Bolluk ve bereketin.

Böyle Giderse Telli Turnalar Sadece Türkülerde Uçacak

Erdal Güney Şarkı Sözleri - Telli Turnalar : Aşağıdan gelen Telli turnalar İçinizde telli turnam Yok benim Yarenden yoldaştan Soran olursa Gene sol böğrümden.

Erdal Güney

Türkülerimizin efsanevî kuşu: Telli Turna lat. Anthropoides virgo Yeşil başlı telli turnam. Şimdi bizim gölden uçtu. Aklımı başımdan aldı. Aman aman aman.

Türkülerimizin Efsanevî Kuşu Telli Turna Lat. Anthropoides Vir

Güney Türküleri 1996 Söz / Müzik: Geleneksel Derleyen: Nevzat Üçyıldız Yöre: Silifke.

Erdal Güney

telli turna, Turnagillerden, su kıyılarında yaşayan, uzunluğu 85 cm olan, vücudu alevi-bektaşi geleneğin müthiş deyiş güzelliğiyle birleşince telli turna üzerine.

Telli Turna

Telli turna. Ico libri.png Anlamlar. [1] Turnagillerden, su kıyılarında yaşayan, uzunluğu 85 cm olan, vücudu gümüşî, başı ve boynu kara, büyük bir kuş.

Telli Turna

17 dak. önce Türkiye de en son 2010 yılında görülen ve nesli tükenme tehdidi altında olan telli turnalar, Kastamonu da sürü halinde gezerken görüldü.

Telli Turnalar 5 Yıl Sonra İlk Kez Görüldü Hayvanlar Alemi 8

Aşamazsan Telli Turnam Dön Geri Dön Geri → Gök Yüzünde Bölük Bölük Turnalar notası → Gök Yüzünde Bölük Bölük Turnalar Türküsünü Arkadaşınıza.

Gök Yüzünde Bölük Bölük Turnalar Türkü Sözü

telli telli telli şu telli turna sanmaki yaralı uçmaz birdaha takılmış kanadı göçmen buluta anlatır eski beni şimdiki bana sakın çıkma patika yollara o dağlara kırlara

Yeni Türkü

Nehir üzerindeki adacıklar ve çevresindeki alanlar telli turnaların üreme Telli turnaları Muş un markalaşması için ana konsept olarak öneren.

Muş'un Gerçek Simgesi; Telli Turnalar

En yeni mp3 indir, enyenimp3indir, Musa Eroğlu - Telli Turnam indir, Telli Turnam indir, Telli Turnam mp3 indir, Telli Turnam mobil indir, Telli Turnam mobil mp3.

Telli Turnam

The latest Tweets from Telli Turnam TelliTurnamTRT: TELLİ TURNAM, PERŞEMBE AKŞAMLARI SAAT 22.30 DA TRT MÜZİK TE TEKRAR.

Telli Turnam Telliturnamtrt

HEDEF SIFIR YOK OLUŞ SON 11 TELLİ TURNA Proje Bilgileri Önemli Doğa Alanı: Bulanık Ovası– Muş Öncelikli Türler: Telli turna, mezgeldek, toy, sürmeli.

Son 11 Telli Turna

Aşağıdan Gelen Telli Turnalar Kırtıl Semahı sözleri. Aşağıdan Gelen Telli Turnalar İçinizde Telli Turnam Yok Benim Yarandan Yoldaştan Soran Olursa Yine Sol.

Aşağıdan Gelen Telli Turnalarkırtıl Semahı/mersin

Son telli turnalar anlamlı destek Muş 109230 İki dernek tarafından turnaların neslini tükenmekten kurtarmak amacıyla yürütülen projeyi.

Kastamonu'da telli turna görüldü

ÇEVRE

3333 Gün 9 Saat 21 dk. önce yayınlandı

1