Çarşamba22.05.2024

Tekno-Yatırım programı

Tekno-Yatırım programı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı

Ar-Ge ve Yenilik Projesi/Faaliyeti çıktılarının ticarileşmesi ve yatırımı Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış olan Tekno Yatırım Programı ile teknoloji tabanlı.

Teknoyatirim Bilgi Yönetim Sistemi

Lütfen öncelikle tarayıcınızın javascript desteğini aktifleştiriniz. Bakanlık Girişi. Tekno Yatırım Hakkında. . . Ana sayfa.

Tekno

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı Tekno-Yatırım başvuruları başlamıştır. Teknoloji tabanlı ürünlerin üretimine.

Türkiye'de Bir İlk... Tekno

Tekno-Yatırım ismiyle lanse edilen Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı, firmalara Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK: Tekno-Yatırım ile vergisel.

Tekno

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ar-Ge projelerinin artık yatırıma ve ürüne dönüştüğünü belirterek, Teknoyatırım Programı.

Teknoloji Yatırımcıları Tekno

4 Tekno-Yatırım ismiyle lanse edilen Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı, firmalara doğrudan hibe desteği, kredi faiz ve işletme gideri.

Kobi'lere 10 Milyon Tl'ye Kadar Tekno Yatırım Desteği

Teknoloji tabanlı ürünlerin üretimine yönelik yatırımların desteklenmesi amacıyla geliştirilen Tekno Yatırım Desteği Programı, 10 milyon TL ye kadar destek.

Tekno Yatırım Destekleri

Tekno-Yatırım Desteği Nedir? Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nca verilen Teknolojik Ürün Yatırım Destek Program ına destek programı kapsamında geri.

Tekno Yatırım Programına Müracat Kabulleri Başladı

Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı hakkındaki yönetmelikten sonra Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı Uygulama Usul ve Esasları.

Teknoyatırım

Teknolojik ürünlerin üretimine yönelik yapacağınız yatırımlar için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı kapsamında 2.

Teknoloji yatırımlarına devlet desteği

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3340 Gün 5 Saat 18 dk. önce yayınlandı

1