Cumartesi27.04.2024

tekne faciası

tekne faciası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tekne Faciası

Rumeli Feneri açıklarında Kasım ayında meydana gelen ve 13 ü çocuk 27 göçmenin ölümü 9 unun da kaybolması ile sonuçlanan tekne faciası.

Tekne Faciası

EkonomiRumeli Feneri açıklarında 27 kişinin hayatını kaybettiği tekne faciası soruşturması tamamlandı.3 ü tutuklu 4 şüphelinin 33 er yıla kadar hapsi isteniyor.

Tekne Faciası

Rumeli Feneri açıklarında yaşanan tekne faciası sonrası kayıp mültecilerden birinin daha cesedine ulaşıldı. Faciada ölenlerin sayısı 27 ye yükseldi.

Tekne Faciası Haberleri

46 dak. önce Sarıyer de 2 Kasım 2014 te 27 kişinin hayatını kaybettiği tekne faciasına ilişkin açılan davanın görülmesine başlandı. İstanbul 11 inci Ağır Ceza.

Tekne Faciası Davasının Görülmesine Başlandı

Rumeli Feneri açıklarında içinde 43 kişinin olduğu tekne battı, 24 kişi öldü. Muhabirimiz Gökhan Karakaş ın aldığı bilgiye göre, teknenin.

Tekne Faciası! 24 Ölü

İstanbul Boğazı nda meydana gelen tekne faciasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. 24 kişiye mezar olan Torun isimli teknenin.

İstanbul Boğazı'nda Tekne Faciası

1 Kasım ayında 13 ü çocuk 27 göçmenin ölümü ile sonuçlanan tekne faciası ile ilgili olarak açılan davanın ilk duruşması yapıldı.

Tekne Faciası Sanığı Katliam Yapıyoruz Dedim

Karadeniz de tekne faciası! Gölde balıkçı teknesi alabora oldu: 1 ölü, 6 kayıp.

Karadeniz'de Tekne Faciası!

İstanbul Boğazı nın Karadeniz çıkışı Rumeli Feneri açıklarında, kaçak göçmenleri taşıyan bir tekne battı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ndan.

Cumhuriyet Gazetesi

4 Rumeli Feneri açıklarında Kasım ayında meydana gelen ve 13 ü çocuk 27 göçmenin ölümü 9 unun da kaybolması ile sonuçlanan tekne faciası.

27 Ölümlü Tekne Faciası Davası; Kerem'e Katliam Yaptığımızı

İstanbul Boğazı nda bu sabah saatlerinde tekne faciası yaşandı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, sabaha karşı Riva açıklarında.

Boğaz'da Tekne Faciası

İstanbul Boğazı nda kaçakları taşıdıkları ileri sürülen bir teknenin alabora olması sonucu ölenlerin olduğu bildirildi.

Boğaz'da Tekne Faciası!

Galeriyi daha rahat gezmek için klavyenizdeki tuşlarını kullanabilirsiniz. Benzer Galeriler. Bodrum da tekne faciası! Kategori. : Haber. En Yeniler. G.Saray da.

Bodrum'da Tekne Faciası!

tekne faciası ile ilgili tüm haberler. Endonezya da turistleri taşıyan teknenin batması sonucu 15 kişinin kaybolduğu, teknedeki 10 kişinin ise kurtarıldığı bildirildi.

Tekne Faciası Haberleri

Muğla nın Bodrum ilçesinde 4 kaçak göçmenin hayatını kaybettiği tekne faciasının ardından yaşanan ölüm kalım savaşı saniye saniye görüntülendi.

Video

İstanbul Boğazı nda tekne faciası İstanbul Valiliği, Rumeli Feneri nde kaçak göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu ölenlerin sayısının 24 e yükseldiğini .

İstanbul Boğazı'nda Tekne Faciası

Türkiye ve İstanbuli mi aramıştınız? İstanbul da tekne faciası: Çok sayıda can kaybı var haberi için hemen tıklayın!

İstanbul'da Tekne Faciası Çok Sayıda Can Kaybı Var

. tekne faciası ile ilgili 8 gözaltı

Sarıyer tekne faciası davası

ASAYİŞ

3326 Gün 7 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1