Cumartesi04.05.2024

Tekkeköy

Tekkeköy haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tekkeköy Belediyesi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İlçe halk eğitimi merkezi Tekkeköy Belediyesi zabıta ekipleri ilçede faaliyet gösteren fırın, kasap, pastane, lokanta.

Tekkeköy

Tekkeköy, Samsun Büyükşehir Belediyesi ne bağlı, Samsun-Ordu karayolunun 13. km sinden 1 km güneyinde yer alan Samsun şehrinin en doğusundaki.

T.c. Tekkeköy Kaymakamlığı

Tekkeköy Kaymakamlığınca; 20 Şubat 2015 Cuma günü için taşıma kapsamındaki öğrencilerin tamamı ile bazı okullarda eğitim öğretime 1 gün süre ile ara.

Tekkeköy

Güncel Tekkeköy haberleri, son dakika Tekkeköy haber ve gelişmeleri. Tekkeköy hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Tekkeköyspor. Kliksa, Samsun un.

Tekkeköy Haberleri

Tekkeköyün internet gazetesi Samsun Haber sitesi.

Tekkeköy Haber

Tekkeköy Belediyesi ve Tekkeköy Din Gönüllüleri Derneği nce düzenlenen programda Çanakkale şehitleri okunan Kur an-ı Kerim ve dualarla.

Tekkeköy

Kurum hakkında bilgiler, haberler, duyurular ve resmi yazışma örnekleri yer alıyor .

Tekkeköy Tanıtım Slayt

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. SAMSUN - TEKKEKÖY - Hamzalı -Gölceğiz Cumhuriyet Ortaokulu. Görme Engelliler | Site Haritası | E-Posta. Derslik Sayısı: 9

Tekkeköy

Samsun ilinde her yıl düzenlenen Geleneksel 23 Nisan Bilgi Yarışmalarının Tekkeköy elemeleri 16.03.2015 tarih itibari ile başladı.Okulumuz her yıl olduğu gibi.

Samsun

İl ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin | SAMSUN - TEKKEKÖY. Yükseklik: 21 m. Boylam: 36° 45 D. Enlem: 41° 20 K. Gün Batımı: 17:42. Gün Doğumu: 05:41.

Samsun

MHP Samsun milletvekili aday adayı Aslan Karanfil, MHP Tekkeköy İlçe Teşkilatı, Türk Ocağı Samsun Şubesi, TÜRKAV ve Samsun Ülkü Ocakları nı ziyaret etti.

Tekkeköy

Ak Parti Tekkeköy. 2.308 beğenme · 3 kişi bunun hakkında konuşuyor. Ak Parti Tekkeköy.

Samsun Samsun Samsun İline Bağlı Tekkeköy İlçesi Haberleri

Tekkeköy Müftülüğü - 0362 - 256 01 39. ANASAYFA

Samsun'da araçta yapılan aramada silah ve mermi bulundu

ASAYİŞ

3336 Gün 15 Saat 46 dk. önce yayınlandı

1