Perşembe16.05.2024

Tekirdağ Tabip Odası

Tekirdağ Tabip Odası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tekirdağ Tabip Odası

Tekirdağ Tabip Odası Yönetim Kurulu olarak kendilerini tebrik ediyoruz. Tekirdag Tabipler Odasi Geneleksel Tip Bayrami Kupasi Fiinal Maci ni dun aksam.

Tekirdağ Tabip Odası

Tekirdağ Tabip Odası. 1.820 beğenme · 303 kişi bunun hakkında konuşuyor. Kamu kurumu niteliğinde mesleki bir kuruluştur.

Tekirdağ Tabip Odası

Tekirdağ Tabip Odası BASIN AÇIKLAMASI Tam bir yıl oluyor. Dr. Ersin Arslan Gaziantep de bir hasta yakını tarafından bıçaklanarak katledi.

Tekirdağ Tabip Odası İlkyardım Eğitim Merkezi

İlkyardım Eğitim Merkezi Adı: Tekirdağ Tabip Odası Adres: Tekirdağ Telefon Numarası: 0282 653 41 52 Mesul Müdür Adı: - Web Sitesi: - | İlkyardım.

Çorlu

2 a 12 ziyaretçiden Çorlu - Tekirdağ Tabip Odası fotoğraf ve 1 tavsiyeye bak. Toplantılara kurabiye, bisküvi ve 3ü birarada almadan gitmeyin.

Tekirdağ Tabip Odası'ndan Dha'ya İki Ödül

DOĞAN Haber Ajansı nın DHA Edirne Bürosu na bağlı Tekirdağ muhabirleri Ruhan Yalçın ve Mehmet Yirun, Tabip Odası tarafından Tıp.

13 Mart'ta Görevdeyiz!

Tekirdağ Tabip Odası yayınlamış olduğu bir basın bildirisi ile 13 Mart 2015 tarihinde acil vakalar dışında çalışmayacaklarını beyan etti.

Tekirdağ Tabip Odası'ndan Dha'ya İki Ödül

GÜNDEM. Tekirdağ Tabip Odası ndan DHA ya iki ödül middot; » Videoyu izle |. Ara. BUGÜN; BU HAFTA; BU AY. Kadir Mısıroğlu ndan Arınç-Gökçek kavgasına yorum.

Dr. Yücel Ayaz Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Oldu

Tekirdağ Tabip odası olağan genel kurulu bu gğn NKÜ araştırma hastanesi Tekirdağ Tabip Odası Seçim Sonuçları YÖNETİM KURULU 7-0.

Tekirdağ Tabip Odası Tekirdagtabip

The latest Tweets from Tekirdağ Tabip Odası tekirdagtabip

1