Cumartesi27.04.2024

Tekirdağ Süt Üreticileri Birliği

Tekirdağ Süt Üreticileri Birliği haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Usks

Türkiye geneli bir çok il ve ilçedeki süt üreticilerinin temsilcisi TSUMB a ait sitede, duyurular, mevzuat, sektörel bilgiler, üyelik koşulları, iletişim bilgileri yer alıyor.

Süt Üreticileri Birliği

Tekirdağ - Süt Üreticileri Birliği firması hakkındaki bilgiler.

Süt Üreticileri Birliği

Süt Üreticileri Birliği, Tekirdağ Merkez, Tekirdağ, Türkiye. Bu firmaya ait kullanıcı yorumlarını, derecelendirmeyi, harita ve yer bilgisini Yellowpages.tr de.

Tekirdağ Süt Üreticileri Birliği

Projenin asıl amacının sokak sütüne engel olmak olduğunu belirten projenin kurucusu Tekirdağ Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şerif Baykut,.

Malkara Süt Üreticileri Birliği

58 mekanına 24 ziyaretçiden 850 fotoğraf ve Malkara Süt Üreticileri Birliği tavsiyeye bak. Mutlaka peynir alın süperrrrr hmmmmn

Türkiye Geneli Süt Birlikleri

SIRA, MERKEZ BİRLİĞİ NE BAĞLI ÜRETİCİ BİRLİKLERİ, BİRLİK BAŞKANI.. SINIRLARINDA BULUNAN SÜT TOPLAMA MERKEZİ MALKARA/TEKİRDAĞ, 282.

Süt Üreticileri Birliği Genel Kurulu Yapıldı

TEKİRDAĞ MERKEZ SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ. Birliği nezdinde örgütlenen 146 Süt Üretici Birliğinin emeği ve katkısının göz.

Süt Üreticileri Birliği Süleymanpaşa Tekirdağ İletişim Bilgileri

Süt Üreticileri Birliği, Hükümet Cd. Tekirdağ Tekirdağ. Tekirdağ haritasına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesindeki diğer.

Tekirdağ Merkez Süt Üreticileri Birliği Genel Kurulu

4 Tekirdağ Merkez Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şerif BAYKUT GENEL kurulda yapmış oduğu konuşmasında; Kıymetli delege arkadaşlarım,.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Şemsi Bayraktar, Tekirdağ Ziraat Odası ve Tekirdağ Süt Üreticileri Birliği hizmet binası açılışında yaptığı konuşmada, üretici örgütlerinin ortak akılla hareket.

Süt Üretici Birliklerinini Adres Tel
Tekirdağ Halk Süt Projesi

GENEL

3327 Gün 4 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1