Cumartesi18.05.2024

Tarsus Cumhuriyet Savcılığı

Tarsus Cumhuriyet Savcılığı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tarsus Adliyesi

T.C. Adalet Bakanlığı - Tarsus Adliyesi. CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI. Cumhuriyet Hakim ve Cumhuriyet Savcılarının İstanbuldaki Konaklama İmkanları. 19.

Tc Tarsus Adliyesi

Tarsus Cumhuriyet Savcılığı, 12 Şubat ta öldürülen Özgecan Arslan ın katil zanlıları ile ilgili iddianameyi hazırlayarak mahkemeye sundu. Her 3.

Cumhuriyet Savcıları

59 dak. önce Tarsus Cumhuriyet Savcılığı, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan ı vahşice öldüren 3 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

Cumhuriyet Başsavcısı

Ana Sayfa gt; Etiket Tarsus Cumhuriyet Savcılığı Tarsus Cumhuriyet Savcılığı, Özgecan Arslan ın katil zanlılarıyla ilgili iddianameyi hazırlayarak mahkemeye.

Tc Tarsus Adalet Sarayı

Tarsus Cumhuriyet Savcısı ve aynı zamanda Basın Savcısı Ayhan Akyol ile İş Bankası Yenimahalle Şubesi müdiresi Nurdeniz Serin çok güzel.

Soruşturma Bürosu

1 Tarsus Cumhuriyet Savcılığı, Özgecan Arslan ın katil zanlılarıyla ilgili iddianameyi hazırlayarak mahkemeye sundu. 3 zanlı hakkında.

Adalet Komisyonu Başkanı

Veda töreninde konuşma yapan Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Temizel, Tarsus tan güzel anılarla ayrıldığını belirterek, En büyük.

Özgecan Aslan'ın katillerinin cezası

ASAYİŞ

3326 Gün 6 Saat 57 dk. önce yayınlandı

1