Pazar12.05.2024

Taraklı İlçe Mezarlığı

Taraklı İlçe Mezarlığı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Seyir Halindeyken Alev Aldı

9 Sakarya da Taraklı-Geyve D-150 karayolunda seyir halindeyken alev Taraklı İlçe Mezarlığı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir sebepten.

Taraklı Asri Mezarlığı Nerede Haritası Taraklı Sakarya

Taraklı Asri Mezarlığı Nerede Taraklı ilçesi ve Sakarya ilinde yer alır, Taraklı Asri Mezarlığı haritası ve yakın yerlere mesafeleri haritada gösterilmektedir.

Cumalıkızık Mezarlığı Yıldırım Bursa

Cumalıkızık Mezarlığı, Yıldırım, Bursa ile Taraklı Belediyesi, Sakarya arası mesafe Buradaki iller arası mesafe, il-ilçe mesafe ve ilçeler arası mesafe bilgilerinin.

Cumalıkızık Mezarlığı Yıldırım Bursa Ve Taraklı Belediyesi Sakarya

Cumalıkızık Mezarlığı, Yıldırım, Bursa ve Taraklı Belediyesi, Sakarya panoramio Buradaki iller arası mesafe, il-ilçe mesafe ve ilçeler arası mesafe bilgilerinin.

Kemaller Mahallesi Mezarlığı Temizlendi

Kemaller Mahallesi Mezarlığı Temizlendi - Güneşli havaları fırsat bilen Taraklı İlçesi Kemaller Mahallesi sakinleri iyice kirlenen mahalle.

Toplantı Kararları İçin Tıklayınız

Adapazarı İlçesi İtfaiye Caddesi trafiğe kapalı alan girişinde bulunan hidrolik pistona Taraklı İlçe Mezarlığı yetersiz kaldığından mevcut mezarlığın yanında.

Takla Atan Otomobilde Feci Şekilde Can Verdi

Taraklı da meydana gelen trafik kazasında, virajı alamayarak takla atan kılınan cenaze namazının ardından Taraklı İlçe Mezarlığı nda toprağa verildi. 13 Eylül.

Seyir Halindeyken Alev Aldı

8 Edinilen bilgilere göre olay, Taraklı Geyve karayolunun ilçe mezarlığı mevkiinde meydana geldi. Taraklı istikametine giden Harun Yetgin.

Geyve Mezarlığı

Geyve Mezarlığı is a mezarlık located in Geyve. mezarlık Kategori ekle Sapanca İlçe 18 km; Taraklı İlçe 19 km; Karagöl Yaylası 21 km; Arifiye 24 km.

Seyir Halindeyken Alev Aldı

3 Sakarya da Taraklı-Geyve D-150 karayolunda seyir halindeyken alev Taraklı İlçe Mezarlığı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir sebepten.

Sakarya'da Taraklı-Geyve yolunda seyir halindeki otomobil yandı

ASAYİŞ

3313 Gün 3 Saat 0 dk. önce yayınlandı

1