Pazartesi20.05.2024

Tansel Öngel

Tansel Öngel haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tansel Öngel

Tansel Öngel d.24 Eylül 1976, Kilis Türk oyuncu. 2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosuda göreve başladı. Halen Trabzon Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak.

Tansel Öngel

The latest Tweets from Tansel Ongel OngelTansel. Freedom Forever! Facebook kullanmıyorum.

Tansel Ongel Ongeltansel

Tansel Öngel, İstanbul. 4.059 beğenme · 14 kişi bunun hakkında konuşuyor. Doğum Yeri: Gaziantep Doğum Tarihi: 24 Eylül 1976 Eğitim Durumu: Hacettepe.

Tansel Öngel

Tansel Öngeltanselongel Instagram photos | Use Instagram online! Websta is the Best Instagram Web Viewer!

Tansel Öngel Tanselongel Instagram Photos

Tansel Öngel Hakkında tüm bilgilerin yer aldığı diziler sayfası.

Tansel Öngel

Tansel Öngel adlı kişinin biyografisi : 2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda göreve başladı. Halen Trabzon Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini.

Tansel Öngel ~ Sinematurk

Show TV nin sevilen dizisi Benim İçin Üzülme nin Niyazi si Tansel Öngel babasının 12 Eylül döneminde suçsuz yere hapis yattığını söyledi.

Babamla 12 Eylül Mağduruyuz

ankara devlet kons. tiyatro bölümü mezunu oyuncu kişilik..1976 antep doğumlu ve trabzon devlet tiyatrosu sanatçısı ..şu sıra güz yangını isimli dizide cansu.

Tansel Öngel

Tansel Öngel, Oyuncu hayatı ve kariyeriyle ilgili detayları ve hakkındaki tüm haberleri öğren.

Tansel Öngel

Tansel Öngel haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Tansel Öngel kimdir, hayatı ve biyografisi. Son Mektup Filminin Galasına Nesrin.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Ödül Töreni

All activities. Recent posts; Uploads; Likes. Tansel Öngel FAN uploaded and posted 11 months ago. Videonuza bir mesaj ekleyin. 0:57. Play next; Play now.

Bir Sevdadır Tansel Öngel 2

Başrollerini Nesrin Cavadzade ile Tansel Öngel in paylaştığı Son Mektup filminin detayları… Cehennem Melekleri 3 filminin oyuncuları ve Kelebeğin Rüyası.

Tansel Ongel Hakkında Haberler

Tansel Öngel - 24 Eylül 1976 da Gaziantep te doğan Tansel Öngel dizi, sinema ve tiyatro sanatçısıdır. Konservatuar eğitimini tamamladıktan sonra 2000 yılında.

Tansel Öngel

Tansel Öngel haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Tansel Öngel ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Tansel Öngel Haberleri

Tansel Öngel kimdir? : Tansel Öngel Biyografisi, Tansel Öngel Fotoğrafları, Tansel Öngel Videoları, Tansel Öngel hakkında herşey Biyografi.info da!

Tansel Öngel Biyografi.info.

Tansel Öngel. DOĞUM TARİHİ. 1976. EĞİTİM. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü. SİNEMA. 2004 Kısmet TV Filmi – Erdal.

Ali Kılıç Tansel Öngel Kilicgunu

tansel öngel, 2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda göreve başladı. Halen Trabzon Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir.kılıç günü.

Tansel Öngel

Tansel Öngel, Actor: Kiliç Günü. Tansel Öngel was born on September 24, 1976 in Gaziantep, Turkey. He is an actor, known for Kiliç Günü 2010, Adak 2006.

Tansel Öngel

tanselongel. 44 posts; 5,342 followers; 230 following. Follow. Tansel Öngel Freedom Forever! Facebook kullanmıyorum http://twitter/OngelTansel

Türkiye'nin en pahalı filmi Son Mektup vizyona girdi

KÜLTÜR-SANAT

3350 Gün 11 Saat 14 dk. önce yayınlandı

1