Salı14.05.2024

TANAP

TANAP haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tanap

Enerjinin İpek Yolu TANAP İçin İmzalar Atıldı. TANAP Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor. Türkiye ve Azerbaycan El Ele, TANAP ın Enerjisiyle Geleceğe Koşuyor.

Tanap

10 milyar dolarlık TANAP projesi, Kars tan Çanakkale ye 20 ili geçerek Avrupa ya ulaşacak. İçeride istihdamdan sanayiye dışarıda ise barış.

Tanap Ne Getirip Ne Götürecek?

2 TANAP a imza konmadan önce Türkiye nin teklif etmesine rağmen Azerbaycan, bu hattan Türkmenistan doğalgazının taşınmasına karşı.

Tanap'ın Startını Üç Lider Verdi

Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa ya taşıyacak olan TANAP ın temeli bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan.

Tanap Haberleri Ve Tanap Gelişmeleri

tanap haberleri, güncel tanap haber ve fotoğrafları ile en yeni tanap gelişmeleri burada.

Tanap Boru Hattının Temeli Kars'ta Atıldı

TANAP hattı, Türkiye-Gürcistan sınırında Ardahan ın Posof ilçesi Türkgözü köyünden başlayarak Ardahan, Kars, Erzurum, Erzincan, Bayburt,.

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı

2018 Bitiş tarihi TANAP.Erişim: 21 Şubat 2013. imzalar atıldı Radikal. tr. Erişim: 26 Aralık 2011; ^ 9,5 milyar dolarlık TANAP ın temeli atıldı. Hürriyet.

Tanap'ın Temeli Kars'ta Atıldı

Yaklaşık 10 milyar dolarlık Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı nın TANAP temel atma töreni, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan.

Tanap Ana Hat Boruları Alım Sözleşmeleri İmza Töreni

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi TANAP Ana Hat Boruları Alım Sözleşmeleri imza töreni, Başbakan Ahmet Davutoğlu nun yanı sıra Ekonomi Bakanı.

Tanap; Barış Huzur Ve Refah İle Birlikte Zikredilecek Bir Projedir

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Margvelaşvili ile birlikte Kars ta gerçekleştirilen TANAP temel atma törenine.

Avrupa Tanap İçin Harekete Geçti!

5 Enerji politikalarında oyunun kuralını yeniden yazacak olan TANAP, AB nin aklını başından aldı. AB Komisyonu, Türkiye nin doğal bir enerji.

Tanap'ta İlk Boru Toprağa İniyor

1 Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa ya taşıyacak TANAP ın temeli bugün Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip.

Tanap'ta Tarihi Anlar

Açıklamalarda bulunan Erdoğan, TANAP özgün bir projedir. Bu projeye bir şey alternatif olamaz. Doğalgaz akışının 2018 de başlamasını.

Tanap Ya Da Tartıştığımız Ekonomi

Dünün en önemli ekonomi haberi şüphesiz Kars ta Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan cumhurbaşkanlarının katılımıyla temeli atılan TANAP tı.

Tanap'ın Temeli Atıldı

Yine misafirlerimizle birlikte temelini atacağımız TANAP projesinin de Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan ve projenin Avrupa ayağındaki ülkelere.

Asrın Projesi Tanap'ta Temeller Atıldı

Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi nde TANAP ilk kazma vuruldu.

Tanap

TANAP Towards a New Age of Partnership is a Dutch, Asian, South-African programme of cooperation. The objective of the TANAP project is to preserve and .

Tanap Temel Atma Töreni

Azeri gazını Avrupa ya taşıyacak TANAP ın Türkiye deki ilk borusu bugün Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev in katılımıyla atıldı.

Tanap'ın Temeli Atılıyor

TANAP ın temeli atılıyor başlıklı Bigpara haberi ve en güncel Ekonomi Haberleri için hemen tıklayın!

Aliyev'in De Katıldığı Törende Erdoğan'dan Protokol Fırçası

2 Yine misafirlerimizle birlikte temelini atacağımız TANAP projesinin de Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan ve projenin Avrupa ayağındaki ülkelere.

Tanap'da Start Verildi Borular Döşenmeye Başlandı

Azerbaycan gazını Avrupa ya taşıyacak projenin temeli Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Gürcistan.

Tanap'ın Temeli Atıldı

TANAP ın temeli atıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa ya taşıyacak Trans Anadolu.

Tanap Projesi'nin Ana Hat Borularının Temin Edileceği

Türkiye nin enerji ihtiyacının karşılanması ve enerji arz güvenliğinin sağlanması bakımından büyük önem taşıyan TANAP Projesi nin önemli aşamalarından biri.

Tanap'a Üst Düzey Koruma!

2 Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa ya taşımayı amaçlayan TANAP için son teknoloji ürünü bir çok farklı güvenlik önlemi kullanılacak.

Tanap'ın Yüzde 80'i 6 Türk Firmasına Emanet Haberi Dünya'da

TANAP ana hatları boru alım sözleşmeleri imzalandı. Yaklaşık 1800 kilometrelik ana hat borusu için açılan ihalenin yüzde 80 ini Tosçelik,.

Tanap Haberleri

TANAP ın temeli atıldıCumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa ya taşımayı amaçlayan Trans.

Erdoğan Tanap İçin Tarih Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Gürcistan Devlet Başkanı Giorgi Margvelaşvili, TANAP projesinin.

Tanap Projesi Başlıyor

2 TANAP için son teknoloji ürünü bir çok farklı güvenlik önlemi kullanılacak. Proje, özel güvenlik kanunu çerçevesinde üst düzeyde korunacak.

Enerji Enstitüsü

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi TANAP gibi projeler, ekonomiyi yalnız finansal piyasalardan ibaret sanan, ekonomik istikrarı hatta ekonomik.

Sesli Makale

23 Şimdi bir daha bakın resmin tamamına; TANAP ne demek? Rus gazıyla Trakya da ortaya çıkan enerji hub ı ne demek? Kuzey Irak gaz ve petrol.

Başbakan Davutoğlu, Rusya'nın IŞİD petrolü iddiası için ne dedi?

POLİTİKA

3085 Gün 10 Saat 7 dk. önce yayınlandı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Bakü'den ayrıldı

POLİTİKA

3091 Gün 9 Saat 1 dk. önce yayınlandı

Kars'ta terör saldırısına kurban giden Necdet İnanç defnedildi

ASAYİŞ

3210 Gün 1 Saat 53 dk. önce yayınlandı

Bakan'dan kandil petrolü açıklaması

EKONOMİ

3337 Gün 6 Saat 12 dk. önce yayınlandı

Doğalgaz ucuzlayacak mı?

EKONOMİ

3344 Gün 21 Saat 45 dk. önce yayınlandı

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi TANAP temel atma töreni

POLİTİKA

3344 Gün 9 Saat 27 dk. önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin Kürt sorunu yoktur!

POLİTİKA

3346 Gün 8 Saat 11 dk. önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TANAP temel atma töreni Kars'ta

POLİTİKA

3346 Gün 8 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1