Çarşamba22.05.2024

Suriye sorunu

Suriye sorunu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Suriye İç Savaşı

Daha çok bilgi için Suriye Kürdistanı ayaklanması maddesine bakınız... Çatışmaların başladığı zamandan bu yana, şiddet ve yaşam sorunları nedeniyle .

′suriyeli Mülteciler′ Sorunu Büyüyor

Dünya genelinde sayıları 4 milyona yaklaşan Suriyeli mültecilerin yaklaşık üçte biri Türkiye ye sığınmış durumda. Ancak yüz binlerce Suriyeli,.

Suriye

Suriye-Türkiye ilişkileri, coğrafi ve tarihsel ortaklıkları bulunan Suriye Arap. ve Suriye nin koruması altında bulunan Hamas odaklı İsrail-Filistin sorunun.

Suriyeli Mülteci Sorunu

SURİYE Lİ MÜLTECİ POLİTİKASI Mevcut Durum Suriyeli ilk mülteci kafilesi, Türkiye ye 29 Nisan 2011 tarihinde giriş yapmıştır. Bu tarihten itibaren resmi.

Suriye Meselesi

Üç yıl kadar zaman geçtikten sonra Suriye meselesi başka bir hal aldı. verici değişiklik olmazsa Türkiye kucağında Kürt sorunu gibi büyük,.

9 Soruda Suriye'de Neler Oluyor

Suriye nasıl bir ülke? Esad ailesi, Beşar Esad ın babası Hafız Esad ın yönetimi darbeyle ele geçirdiği 1970 ten beri iktidarda. Beşar ın 2000 de devlet başkanı.

Türkiye

günübirlik suriyeye gidip gelen büyüklerimin anlattıklarını dinler; suriye çarşısından aldıkları rengarenk, ışıl ışıl ve pullu kumaşlara büyülenmiş bir şekilde .

Suriyeli Mülteci Sorunu Kontrolden Çıkıyor

Türkiye nin Suriyeli mülteciler sorunu büyüyüp, derinleşirken, ufukta bir çözüm görünmüyor. Ülkenin dört yanında toplumsal gerginliklere yol.

Türkiye'nin Suriyeli Göçmenler Sorunu

Nitekim sağlıktan eğitime, barınmadan temel ihtiyaçların karşılanmasına kadar bütün önemli konularda, Suriyeli göçmenlerin büyük çoğunluğu ciddi sorunlar.

Mülteci Sorunu Türkiye'yi Suriye'nin İçlerine Çekiyor

Mülteci Sorunu, Türkiye yi Suriye nin İçlerine Çekiyor Suriye mülteci krizi ise kanaatimce en az birkaç ülkeyi batırabilecek bir güçtedir.

Kılıçdaroğlu Rus yöneticilere sağduyu çağrısında bulundu

POLİTİKA

3100 Gün 11 Saat 24 dk. önce yayınlandı

IŞİD sorunu nasıl çözülür?

POLİTİKA

3351 Gün 12 Saat 14 dk. önce yayınlandı

Beşar Esad'dan Amerika'nın açıklamasına rest

DÜNYA

3354 Gün 2 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1