Salı07.05.2024

Suluova

Suluova haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Suluova Belediyesi

Belediye başkanı, yönetim kadrosu ve ilçenin tanıtımının yapıldığı sitede; belediyeden haberler, hizmetler ve iletişim bilgileri bulunuyor.

Suluova

Suluova nın tarihi MÖ 2000 li yıllara dayanmaktadır. Doğukent mahallesinde bulunan Kumbettepe de yapılan kazılarda çıkan envantere göre ilçe tarihi,.

Suluova

Güncel Suluova haberleri, son dakika Suluova haber ve gelişmeleri. Suluova hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Suluovaspor. Suluova Tdi Besi.

Suluova Haberleri

T.C. SULUOVA KAYMAKAMLIĞI, Üye Olmak İstiyorum - Şifremi Öğrenmek İstiyorum Suluova TDİ Besi OSB de boş bulunan parseller için kura çekimi yapıldı.

Suluova Kaymakamlığı

suluova kaymakamı hayatı taşdan, ilçemizdeki 21 mahalle ve 40 köy muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.öğretmenevi salonunda yapılan.

Suluovanın Online Sesi

İdari kadro ve birimler hakkında bilgiler, stratejik planlama, duyurular, resim galerisi, istatistikler ve iletişim detayları mevcuttur.

Amasya

Amasya Televizyon Amasya nın En Çok Fazla İzlenen Televizyonudur.

Suluova Gazetesi

Amasya nın Suluova ilçesine bağlı Kozanlı köyünde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen iki kişiden biri hayatını kaybetti.

Suluova

Suluova İlçesi, Amasya. 5.703 beğenme · 104 kişi bunun hakkında konuşuyor. Suluovanın En Büyük Sivil Toplum Platformu Suluovalının Buluşma Noktası.

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın son sözü

GENEL

3199 Gün 21 Saat 10 dk. önce yayınlandı

Amasya'da kaza: Otomobil mobese direğine çarptı

ASAYİŞ

3242 Gün 3 Saat 28 dk. önce yayınlandı

Amasya'da selfie çeken şehzade heykelinin kılıcı kırıldı

KÜLTÜR-SANAT

3283 Gün 20 Saat 54 dk. önce yayınlandı

Amasya Suluova'da soba zehirlemesi: Zehra Aslan öldü

ASAYİŞ

3315 Gün 14 Saat 15 dk. önce yayınlandı

1