Cuma17.05.2024

Sultangazi Belediyesi

Sultangazi Belediyesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sultangazi Belediyesi Nasıl Gidilir?

Kurumsal yapı, bağlı birimler, çevrimiçi işlemler, güncel haberler ve iletişim bilgileri mevcut.

T.c. Sultangazi Belediyesi

1616 tweets 295 photos/videos 6644 followers. Check out the latest Tweets from Sultangazi Belediye sultangazibeled

E

Cahit Altunay - Sultangazi Belediye Başkanı. 9.274 beğenme · 239 kişi bunun hakkında konuşuyor. CAHİT ALTUNAY SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI.

Tüm Geziler

Sultangazi, İstanbul. 59.385 beğenme · 5.336 kişi bunun hakkında konuşuyor. Her Zaman Her Yerde Halkımızla El Ele. Cahit ALTUNAY / Belediye Başkanı.

İmar Durumu

Sultangazi Belediyesi. 9.030 beğenme · 169 kişi bunun hakkında konuşuyor. Sultangazibelediyesi sitemizden ilçemizdeki olaylar ve gelişmeler hakkında. ..

Müdürlükler

Sultangazi Belediye İşçileri. 516 beğenme · 14 kişi bunun hakkında konuşuyor. Sultangazi Belediyesi İşçilerinin tanıtım ve organizasyon sayfası.

Dahili Numaralar

Sultangazi de öğrencileri madde bağımlılığı konusunda bilinçlendirmek amacıyla pro-paraşütlerle bilgilendirici broşürler dağıtıldı. Bağımlılığa sessiz kalma.

Çağrı Merkezi

Sultangazi de Bölge İmam Hatip Lisesi Yıl Mahallesi nde inşa edilmekte olan Sultangazi Bölge İmam Hatip Ortaokul ve Lisesi Sultangazi Belediyesi

Sultangazi Belediye Sultangazibeled

Sultangazi Belediyesi ilçenin modern bir kent olması için büyük çaba göstererek, ilçedeki önemli bir eksikliği giderdi. Sultangazi Belediyesi Hizmet Kompeksi.

Cahit Altunay

30 senedir Gaziosmanpaşa Merkez de oturmama rağmen durmadan Sultangazi Belediyesi ne ait SMS ler almaktayım. Lütfen bu mesajları nasıl iptal.

Sultangazi

50.Yıl Mahallesi Eski Edirne Asfaltı No:458/3. Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi Yanı Sultangazi/İSTANBUL Sultangazi Belediyesi

Mağlova Su Kemeri belgesi

KÜLTÜR-SANAT

3256 Gün 14 Saat 55 dk. önce yayınlandı

Sultangazi Belediyesinden kağıt toplayıcılara büyük destek

ÇEVRE

3307 Gün 16 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1