Cuma17.05.2024

Şirvan Devlet Hastanesi

Şirvan Devlet Hastanesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şirvan Devlet Hastanesi

Ağır yaralanan 3 çocuk annesi Sonçiçek Kocaağa, kaldırıldığı Şirvan Devlet Hastanesi nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Siirt Hastane Telefonları Telefon Numarası

Siirt Devlet Hastanesi - Siirt Devlet Hastanesi - Telefon ve İletişim Bilgileri. Telefon: 2231021. Siirt Alan Kodu Siirt Alan Kodu : 484 - İlçesi Şirvan . Rating.

Siirt Şirvan Hastaneleri

Siirt ili Şirvan ilçesinde bulunan tüm özel, devlet hastaneleri ve sağlık kurumları ile ilgili randevu, telefon numarası ve adres gibi bilgileri bulabilirsiniz.

Siirt Şirvan Devlet Hastanesi

Siirt Şirvan Devlet Hastanesi. 12 likes · 54 were here. Local Business.

Şirvan Devlet Hastanesi

Siirt in Şirvan Devlet Hastanesi nde görevli bir doktorun darp edildiği iddiası üzerine, sağlık çalışanları olayı kınamak için basın açıklaması düzenledi.

Siirtteki Hastaneler Ve Hastanelerin Telefon Numaraları

Siirt Devlet Hastanesi Eruh Devlet Hastanesi Pervari Devlet Hastanesi Kurtalan Devlet Hastan. Şirvan Şirvan Sağlık Ocağı Şirvan Şirvan Sağlık Ocağı

Şirvan Hastanesine Kavuşuyor

3 Şirvan daki Toplum Sağlığı Merkezi entegre ilçe hastanesine 11:30; Siirt Devlet Hastanesi nde Kemoterapi Ünitesi Açılacak26 Şubat 2015.

Şirvan'da Bir Kadın Öldürüldü

7 Siirt in Şirvan ilçesi İkizler Beytarûn köyünde Sonçiçek Kocaağa 30 yakınları tarafından Şirvan Devlet Hastanesi ne kaldırıldığı ve tüm.

Şirvan'da Bir Kadın Öldürüldü

13 3 çocuk annesi ve 6 aylık hamile olan Kocaağa nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Siirt Devlet Hastanesi ne kaldırılırken, işlemlerin ardından.

Şirvan Kaymakamlığı

Şirvan İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı: Şirvan İlçesi ÇATOM ve.. Muhtar hem köylünün temsilcisi hem de devletin köydeki konumundadır.

Siirt'te kaza: Korucuları taşıyan minibüs şarampole yuvarlandı

ASAYİŞ

3187 Gün 10 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1