Perşembe30.05.2024

Sırp askerleri

Sırp askerleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Srebrenitsa Katliamı

Bosna Sırp ordusunun dışında katliama Akrepler olarak tanınan Sırbistan özel Sonra da Sırp askerler Müslüman Boşnakları yollarda, dağlarda öldürdüler.

Bosna Savaşı

Diğer yeni çetnik ve sözde askeri birlikleri Akrepler, Sırp Radikal Partisi gönüllüleri vbz. Rus, Yunan, Boşnak, Hırvat vbz. gönüllü/paralı askerleri

Sırp Askerlerinin Katliamı

timur karşısında yerle bir olan askerlerdir. türk askerleri türk imparatoruna karşı savaşmayı bırakıyor ama ne hikmetse bu sırp askerler savaşa.

Osmanlı'nın Sırp Askerleri

[Bosnalı Rıfat ile Fikreta] - Sırp Askeri İstanbul da. Nuriye Akman Sabah Gazetesi. İstanbul daki Bosna yolculuğum önce Bosna Dayanışma Vakfi nda başlıyor.

Sırp Askeri İstanbul'da

Bizi eski bir eve kapattılar ve sabaha kadar dört Sırp asker tecavüz etti. Ertesi akşam, eve 11 Sırp askeri geldi, onlardan üçü eski komşumuzdu.

Sırbistan Katliamı Srebrenitsa Katliamı Serbia Massacre

. kaçan arnavut mültecilerden biri. 19 yaşında. iki sırp askerlerinin kendine tecavüz edinceye kadar bakire olduğunu söylüyor. sabriye, fitore nin.

Sırp Askerlerinin Tecavüzüne Uğrayan Kosovalı Kadınlar Anlatıyor

Hollanda askerlerine sığınan bu mülteciler, kampı kuşatan Bosnalı Sırpların askerlerinin silah zoruyla, tek sıra haline getirilerek Sırp askerlerine teslim.

Soykırım Tanığı Katliam Gecesini Anlattı!

Bunun en güzel örneklerinden bir tanesi hiç şüphesiz Sırp Despotu Stefan. Bu askerlerin kimler olduğunu sormuş ve Sırp askerleri olduğunu öğrenmişti.

Osmanlı Devleti'nin Emrinde Bir Sırp Despotu Stefan Lazareviç

Bosna Hersek te, 1992-1995 yıllarındaki savaşa katılan Sırp Cumhuriyeti Ordusu nun eski askerleri, yaşadıkları ekonomik sıkıntıyı protesto etti. Bosna Hersek te.

Sırp Asker Arşivleri

Sırp ların bize yaptığı zulüm ne yazılabilir ne de anlatılabilir. Önce şehri Sırp askerler ve Çetnikler kamptaki kadınları Sırp şarkıları söyleyerek dans et-meye ve .

Altınoluk Dergisi Arşiv

Sırpların Bosna Müslümanlarına dayattığı ırkçı ve kanlı savaşın üzerinden on beş yıllık bir Balkan savaşında Sırp askerleri tarafından tecavüze uğrayan 20 bin.

Müslüman Bosna Kadınlarının Trajedisi

Sirp zulmünün ayyuka çiktigi yillarin ardindan, Sirplarin zulmüne karsi bombalarken Sirp askerleri de uzmanlik alanlari olan soykirim isini devreye soktular.

Kosova Agliyor

Yugoslavya nın eski devlet başkanı Miloşeviç in davasında ifade veren eski Sırp askeri 1999 da Kosovalı Arnavutların köylerine düzenlenen operasyonda,.

Sırp Asker Katliam Emri Aldık

piskopattır.savaş yerini gezen birinci murat savaşı kazandıkdan sonra binlerce osmanlı askerinin arasında osmanlı padişahını hançerlemiştir.

Birinci Murat I Şehit Eden Sırp Askeri

Bosna Hersek te, 1992-1995 yıllarındaki savaşa katılan Sırp Cumhuriyeti Ordusu nun VRS eski askerleri, içinde bulundukları olumsuz.

Bosna Hersek'te Eski Sırp Askerleri Protesto Düzenledi

5 Savaş suçlusu Sırp askere ceza. Bosna Hersek Mahkemesi, 1992-1995 yılları arasında yaşanan savaş sırasında Vişegrad da insanlığa karşı.

'savaş Suçlusu' Sırp Askere Ceza

Bosna daki savaş sırasında 1995 yılında yaklaşık 8 bin Boşnakın katledildiği Srebrenitsa soykırımına karışmakla suçlanan eski 2 Sırp askeri.

Savaş Suçlusu Sırp Askerler Yakalandı

1995 Temmuz unda Sırp komutan Ratko Mladiç ve askerlerinin kuşattığı Srebrenitsa BM tarafından güvenli bölge ilan edilince kente.

Sırp Subayların Cezaları Onandı

Hollanda, askerlerinin yakasına utanç madalyası taktı. Korumakla görevli olduğu 8 bin Boşnak ın Sırplar tarafından öldürülmesine göz yuman Hollanda, dün.

Hollanda Askerlerinin Yakasına 'utanç Madalyası' Taktı

5 Bosna Hersek Mahkemesi, 1992-1995 yılları arasında yaşanan savaş sırasında Vişegrad da insanlığa karşı suç işlemekten yargılanan ve.

'savaş Suçlusu Sırp Askere Ceza

3 Kalk evladım tahtaya, anlat bakayım 1. Dünya Harbi neden çıkmıştır? Emin Oktay ın yazdığı gibi, Franz Ferdinant ve eşini bir Sırp öldürdü diye.

Bir Sırp Asker Aranıyor!

10 yıl süren dava sonunda Niş Askeri Mahkemesi, Nisan 1999 da Kosova da sivil halka karşı suç işleyen Sırp subayları Zlatan Mançiç i 7, Rade Radojeviç i 5,.

4 Sırp Askeri Hüküm Giydi

13 MEDYA TAKİP MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kızılay konuşması

POLİTİKA

3356 Gün 9 Saat 14 dk. önce yayınlandı

Srebrenitsa katliamı davası

DÜNYA

3360 Gün 21 Saat 53 dk. önce yayınlandı

1