Cuma17.05.2024

Sılo yaylası

Sılo yaylası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sılo Yaylası

Şemdinli ilçesi Silo Yaylası nda sabah saatlerinde başlatılan operasyon sırasında güvenlik güçleri ile bir grup teröristle arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1.

Onedio

sılo yaylası haberi, sılo yaylası haberleri, sılo yaylası hakkında haberler, sılo yaylası son dakika, sılo yaylası, haber.

Sılo Yaylası

Hakkari nin Şemdinli ilçesinin Ortaklar ile Aktütün köyü arasında bulunan Sılo yaylası Gepişti kırsalında askerler ile PKK lılar arasında çatışma çıktığı belirtildi.

Silo

49 dak. önce Şemdinli ilçesinin Derecik beldesinde bulunan Hapuşte ve Sılo yaylası, 30 yıl aradan sonra çözüm süreci baharıyla renklendi. Sabahın erken.

Vatandaşlar Sürecin Sürmesini İstiyor

55 dak. önce Şemdinli ilçesinin Derecik beldesinde bulunan Hapuşte ve Sılo yaylası, 30 yıl aradan sonra çözüm süreci baharıyla renklendi. Sabahın erken.

Çözüm Süreci Baharı

46 dak. önce Şemdinli ilçesinin Derecik beldesinde bulunan Hapuşte ve Sılo yaylası, 30 yıl aradan sonra çözüm süreci baharıyla renklendi. Sabahın erken.

Özel Haber Çözüm Süreci Baharı

derecik arka planda silo yaylası ve bergücer tepe. Lugar situado en Derecik, Turquía.

Derecik Arka Planda Silo Yaylası Ve Bergücer Tepe

Şemdinli Sılo Yaylası 4. Yaşam Alanı Habitat /. 14.7. Favorilerime Ekle0. Arkadaşıma Gönder; Yazdır. Paylaş:.

Şemdinli Sılo Yaylası 4

Şemdinli ilçesi Silo Yaylası mevkiinde ile İlişkili Haberler. Hakkari Şemdinli de Çatışma: 5 Şehit, 1 Yaralı. Hakkari nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle.

Çözüm süreci ne zaman sonuçlanacak?

GENEL

3321 Gün 20 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1