Cumartesi18.05.2024

Silah bırakma mesajı

Silah bırakma mesajı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Silah Bırakma Mesajı

5 HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Erdoğan ın Kürt sorunu yoktur sözlerine de yanıt verdi.

Demirtaş Öcalan'ın Newroz Mesajı Pkk'ye 'silah Bırakma' İçin

Henüz orada değilsiniz ama o noktaya varmak için irade beyan ediliyor. Bu da daha önce hiç varmadığınız bir aşama. Silah bırakma yönündeki.

Powell Öcalan'ın Görüntülü Mesajı Taviz Olmaz

Bakan Veysel Eroğlu GAP ın ise ya.15.3.2015; Demirtaş tan Öcalan açıklaması silah bırakma Haberleri - Demirtaş, Öcalan ın nevruzda görüntülü mesaj.

Silah Birakma Haberleri Ve Silah Birakma Gelişmeleri

Silah bırakma çağrısının ardından hızlanan çalışmalar kapsamında İmralı ya giden HDP heyeti Öcalan ın mesajıyla döndü. Çözüm sürecinde.

Silah Bırakma Mesajı

Öcalan ın silah bırakma mesajı ile ilgili tüm haberler. Öcalan ın silah bırakma mesajı haberi, Öcalan ın silah bırakma mesajı haberleri.

Öcalan'ın Silah Bırakma Mesajı Haber Haberler

ABD, PKK lideri Abdullah Öcalan ın örgüte yaptığı silah bırakma çağrısıyla ilgili süreci destekleyeceklerini söyledi.

Abd'den Sürece Destek Mesajı

PKK Yürütme Komitesi üyesi Duran Kalkan, silah bırakma gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.

Pkk'dan 'silah Bırakma Yok' Mesajı!

HDP heyeti Öcalan ın silah bırakma ve özgürlüklerin genişletilmesi ile daha güçlü bir niyet beyanında bulunacağı belirtilen Nevruz mesajını.

Öcalan'ın Newroz Mesajı Yolda!

5 Öcalan ın PKK ya Silahları bırakın mesajı verdiği, Kandil in yakın bir zamanda kongre toplayıp silahsızlanma kararı alacağı belirtiliyor.

Haber Pkk Silahları Bırakmaya Hazırlanıyor Haberi

28 Şubat ta Öcalan ın silah bırakma mesajı için KCK Yöneticisi Mustafa Karasu, Apo nun değerlendirmelerinde, yapılan açıklamayı da silahı.

Kck Silah Bırakma Gündemimizde Yok

28 Şubat ta Öcalan ın silah bırakma mesajı için Mustafa Karasu, Apo nun değerlendirmelerinde, yapılan açıklamayı da silahı bırakma gibi.

Kck'nın Gündeminde 'silah Bırakma' Yok! Haberi

28 Şubat ta Öcalan ın silah bırakma mesajı için Mustafa Karasu, Apo nun değerlendirmelerinde, yapılan açıklamayı da silahı bırakma gibi.

Kck'dan 'silah Bırakma' Açıklaması

28 Şubat ta Öcalan ın silah bırakma mesajı için KCK Yöneticisi Mustafa Karasu, Apo nun değerlendirmelerinde, yapılan açıklamayı da silahı.

Kck Silah Bırakma Gündemimizde Yok

beşikçinin son senelerde yazdığı tüm yazıların tarzını görüyorum.. üslup noktasında ısrarlı bir inadı olduğunu eski yazılarından da bilirim.. ek olarak da..;.

Enternasyonal Forum

PKK dan SİLAH BIRAKMA YOK mesajı!. http://karsigazete.tr/politika/ pkkdan-silah-birakma-yok-mesaji-h30518.html.

Karşı Gazetesi

5 İmralı dan Silahları bırakma diye bir mesaj yok. Demirtaş, Hayır ortada böyle bir mesaj yok. Bu mesajı kim ki İmralı dan verildi diyorsa çıksın,.

İmralı'dan Silahları Bırakma Diye Bir Mesaj Yok

5 Ankara da hükümet ve HDP nin ortak bir açıklamayla Abdullah Öcalan ın silah bırakma çağrısını önümüzdeki günlerde açıklaması beklenirken,.

Öcalan 'silah Miadını Doldurdu' Dedi Kandil Veto Etti Hdp Mesajı

Abdülkadir Selvi, 21 Mart ta silah bırakma konusunda çağrı yapacak Abdullah Öcalan ın görüntülü mesaj vermeyeceğini yazdı.

Haber 10

5 Kandil den silahsız siyaset mesajı haberi için hemen tıklayın! Edinilen bilgilere göre heyet, hükümetin Örgüt, silah bırakma ve her türlü.

Kandil'den Silahsız Siyaset Mesajı

Hükümet kaynakları Öcalan ın mesajında daha önce yaptığı PKK nın silah bırakma kararı almak üzere kongre toplaması çağrısına ilişkin bir.

Hdp Heyeti İmralı'dan Öcalan'ın Mesajıyla Döndü

28 Şubat ta Öcalan ın silah bırakma mesajı için KCK Yöneticisi Mustafa Karasu, Apo nun değerlendirmelerinde, yapılan açıklamayı da silahı.

Kck Kafaları Karıştırdı Silah Bırakma Gündemimizde Yok

Babalardan silah bırakma çağrısına destek ortamda evladını kaybedenler, PKK ya yapılan silahların bırakma çağrısını destekliyor. Mesaj.

Babalardan Silah Bırakma Çağrısına Destek

Eski 03-03-2015, 22:45. cascade. Üyelik Tarihi: Feb 2004. Mesajlar: 15,268. Cvp: p k k ye silah bırakma çağrısı yapıldı.

P K K Ye Silah Bırakma Çağrısı Yapıldı...

Hükümet çevreleri bu mesajı kamuoyuna PKK silah bırakacak Bayık, Apo gelip kongreye katılmadan, görüşmeden silah bırakma söz konusu.

Pkk Silah Bırakmayacak!

HÜKÜMETE MESAJ: BİZİ YARI YOLDA BIRAKMAYIN. Sakık, yarı yolda bırakılmak istenmediklerine değinerek, Şener Şen in bir filmi vardı.

Sakık'tan Hükümete Silahsızlanma Önemli Bizi Yarı Yolda

1 Mart taki manşetini Atatürk ün önünde teslimiyet masası diye atan Sözcü gazetesi, HDP sözde silah bırakma mesajını Atatürk tablosu.

Paralel Medya Silah Bırakma Çağrısını Görmezden Geldi

Örgütün IŞİD le mücadelesini sürdüreceği, toptan silah bırakmayı KCK Eşbaşkanları nelere dikkat çekmek, nasıl mesajlar vermek istediler?

Bayık Silah Bırakma Şartını Açıkladı

Akdoğan, Bu nevruzda silah bırakma, daha ileri bir adım ve mesaj gerekir dedi. Akdoğan, şunları söyledi: DAĞA ODAKLANMA: Süreçte.

'bu Nevruzda Silah Bırakmak Gerekir'

KCK Yöneticisi Mustafa Karasu,

Diyarbakır'da Nevruz Parkı kutlama alanı doluyor

GENEL

3346 Gün 2 Saat 4 dk. önce yayınlandı

1