Çarşamba15.05.2024

Sibel Özkan Konak

Sibel Özkan Konak haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sibel Özkan Konak

Diğer Türk sporcu Sibel Özkan Konak da üstte ilk hakkında 79 kiloyu omuzladı, ikinci hakkında da 80 kiloyu kaldırmayı başardı. Milli halterci.

Sibel Özkan Konak

Sibel Özkan Konak adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Sibel Özkan Konak ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl..

Sibel Özkan Konak Profilleri

Sibel Özkan. Vikipedi, özgür ansiklopedi. Bu, bu sayfanın kontrol edilmiş bir sürümüdür ayrıntıları göster/gizle. 25 Ocak 2015 tarihinde kontrol edilmiş kararlı.

Sibel Özkan

1 Avrupa Halter Şampiyonası nda kadınlar 48 kiloda yarışan milli sporcu Sibel Özkan Konak toplamda 179 kiloyla altın, Nurcan Taylan ise 178.

Bir Altın Da Sibel Özkan Konak'tan

1 Bir altın da Sibel Özkan Konak tan haberi ile ilgili tüm okuyucu yorumları.

Bir Altın Da Sibel Özkan Konak'tan Haber Yorumları

Müsabakalar sonrası basın toplantısı düzenleyen milli halterci Sibel Özkan Konak, haltere 12 yaşında başladığını belirtti. Dünya şampiyonası.

Sibel Özkan Konak Hedeflerimiz Büyük

Dünya Halter Şampiyonası nda ülkemizi temsil eden Milli haltercimiz Sibel Özkan Konak, koparmada 84, silkmede 105 kilo olmak üzere toplamda 189 kilo.

Milli Haltercimiz Sibel Özkan Konak'tan Tarihi Başarı

1 Kadınlar 48 kiloda milli haltercilerden Sibel Özkan Konak, silkmede ve toplamda altın, koparmada bronz madalya kazandı. Aynı sıklette.

Avrupa Halter Şampiyonasında madalya kazanan halterciler

SPOR

3322 Gün 0 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1