Pazar28.04.2024

seyirci rekoru

seyirci rekoru haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Türkiye'de Seyirci Rekorları!

TOP 10 - Türkiye de seyirci rekorları! Fotoğraflar arasındaki geçişler için klavyenizdeki yön tuşlarını kullanabilirsiniz! [1/12] SONRAKİ ».

Atatürk Olimpiyat Stadyumu

Atatürk Olimpiyat Stadında oynanan ilk Galatasaray-Fenerbahçe derbisini 70.125 seyirci tribündeki yerini alarak izledi ve derbi izlenme rekoru kırıldı. 23 Eylül.

Seyirci Rekoru

Avrupa Ligi ndeki seyirci rekoru, 2012 de 67 bin 328 kişinin izlediği Manchester United-Ajax maçında kırıldı. Beşiktaş ile Liverpool arasında 26.

Seyirci Rekoru Haberleri Ve Seyirci Rekoru Gelişmeleri

seyirci rekoru haberleri, güncel seyirci rekoru haber ve fotoğrafları ile en yeni seyirci rekoru gelişmeleri burada.

Uefa Özür Diledi! Seyirci Rekoru...

5 UEFA, Liverpool maçında Beşiktaş ın seyirci rekoru kırdığı yönündeki açıklamasında hata yaptığını ifade ederek özür diledi.

Seyirci Rekoru

5 UEFA Avrupa Ligi nde Liverpool u eleyen Beşiktaş bir de rekor kırdı.

Beşiktaş'tan Taraftar Rekoru

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde seyirci rekoru kırıldığı açıklanmış olsa da bu sadece derbi rekoruydu.

Seyirci Rekoru Kime Ait?

3 69 bin kişi ile seyirci rekoru gelebilir. Beşiktaş, Club Brugge maçı için çıkan son biletlerin satışı ile rekor peşinde.

69 Bin Kişi İle Seyirci Rekoru Gelebilir

5 Atatürk ve Beşiktaşi mi aramıştınız? Atatürk Olimpiyat Stadyumu nda seyirci rekoru haberi için hemen tıklayın!

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Seyirci Rekoru

Bölgesel Amatör Lig de oynanan Kocaelispor - Büyükçekmece Belediyespor maçında seyirci rekoru kırıldı.Tribünlerde 15 bin 450 biletli seyirci olduğu açıklandı.

Kocaelispor'dan Seyirci Rekoru – A Spor Tv

5 UEFA, temsilcimiz Beşiktaş ın Liverpool u penaltı atışları sonucunda elediği maç hakkında yaptığı seyirci rekoru açıklamasında değişikliğe gitti.

Uefa'dan Rekor Özrü! Beşiktaş 2. Sırada...

Spor Toto Süper Lig in beşinci haftasının en önemli karşılaşmasında derbide Galatasaray ı konuk eden Beşiktaş, yeni bir rekora imza attı.

Beşiktaş Taraftarı Olimpiyat Stadı'nda En Fazla Seyirci Rekoru Kırdı

5 Kocaelispor dan seyirci rekoru geldi! Bölgesel Amatör Lig BAL 11. Grup ta lider konumunda olan Kocaelispor, İsmetpaşa Stadyumu nda.

Kocaelispor'dan Seyirci Rekoru Geldi!

2003-2004 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı ndaki Galatasaray-Fenerbahçe maçında 70 bin 125 kişi ile Türkiye nin seyirci rekoru kırılmıştı.

Kocaelispordan Seyirci Rekoru

5 UEFA açıkladı: Beşiktaş Avrupa Ligi nin seyirci rekorunu kırdı haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet Futbol.

Uefa Açıkladı Beşiktaş Avrupa Ligi'nin Seyirci Rekorunu Kırdı

5 UEFA dan Beşiktaş maçındaki seyirci rekoru ile ilgili bir düzeltme geldi.

Beşiktaş

Türk futbolunun köklü takımlarından Kocaelispor, geçen sezon düştüğü Bölgesel Amatör Lig de Büyükçekmece Belediyespor a karşı oynadığı maçta 15 bin.

Video

2 Beşiktaş ın UEFA Avrupa Ligi nde oynayacağı Club Brugge maçında seyirci rekoru kırması bekleniyor. Beşiktaş-Club Brugge maçının biletleri.

Beşiktaş Avrupa'da Rekor Kıracak!

5 20 bin 152 kişinin izlediği Kocaelispor-Büyükçekmece Belediyespor maçında, amatör küme seyirci rekoru kırıldı. Kocaeli maçı 1-0 kazandı.

Kocaeli'den Seyirci Rekoru

9 UEFA Avrupa Ligi ndeki seyirci rekoru, 23 Şubat 2012 de Old Trafford da 67 bin 328 kişinin izlediği Manchester United-Ajax maçında kırıldı.

Olimpiyat'ta Rekor Kırılacak! Mackolik

3 UEFA, Beşiktaş ın Liverpool u penaltılarla 6-4 yenerek elediği maçı 63.324 biletli seyircinin izlediğini açıklamış ve siyah-beyazlı ekip taraftarının.

O Rekor Kırılacak!

21 Eylül 2003— 80 bin 597 kişi kapasiteli Atatürk Olimpiyat Stadı nda yapılan ilk derbi maçta toplam seyirci rakamı 70 bin 125 olarak açıklandı. Bu rakam.

Derbi Maçta Seyirci Rekoru Kırıldı

Kocaelispor dan seyirci rekoru geldi! Bölgesel Amatör Lig BAL 11. Grup ta lider konumunda olan Kocaelispor, İsmetpaşa Stadyumu nda oynanan.

Kocaelispor'dan Seyirci Rekoru Geldi! Video

Türkiye nin rakamları tutarlı, doğru, güvenilir tek açık kaynak Box Office sitesi! Filmlerin; gişe rakamları, seansları, fragmanları, foto galerileri, bilgileri.

Tüm Zamanlar

5 UEFA, temsilcimiz Beşiktaş ın Liverpool u penaltı atışları sonucunda elediği maç hakkında yaptığı seyirci rekoru açıklamasında değişikliğe gitti.

Seyirci Rekoru Duyurusu Yanlış Çıktı

Seyirci rekoru kırıldı. Spor Toto Süper Lig in bu sezon yapılan ilk derbisine, siyah- beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Karşılaşma öncesi skorborddan yapılan.

Seyirci Rekoru Kırıldı

5 Olimpiyat ta oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında Liverpool u eleyen Beşiktaş bir de rekor kırdı. Maçı 63 bin kişi izledi. Bu rakamla Avrupa.

Galatasaray Beşiktaş Maçı Sonucu ve Maç Özeti

SPOR

3261 Gün 9 Saat 28 dk. önce yayınlandı

Beşiktaş Avrupa'nın seyirci rekorunu kıracak mı?

SPOR

3327 Gün 8 Saat 52 dk. önce yayınlandı

Olimpiyat stadı seyirci rekoru

SPOR

3328 Gün 7 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1