Cuma17.05.2024

Seyfe Gölü

Seyfe Gölü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Seyfe Gölükırşehir

Kırşehir in 35 kilometre doğusunda bulunan sığ Seyfe Gölü, 15 kilometrekarelik bir alanı kaplamaktadır. Denizden 1080 metre yükseklikte olan gölün bulunduğu .

Seyfe Gölü

Dünyada nesli tükenmekte olan 27 türle birlikte 187 çeşit kuş türünü bünyesinde barındıran Seyfe Gölü Kuş Cenneti nde havaların ısınması ile.

Seyfe Gölü

seyfe golu haberleri, güncel seyfe golu haber ve fotoğrafları ile en yeni seyfe golu gelişmeleri burada.

Seyfe Gölü

Seyfe Gölü, Orta Anadolu da bulunan birkaç tuzlu gölden biridir. Kırşehir in kuzeydoğusunda yer alan göl, Mucur a 16 km. uzaklıktadır. Yöre, sulak ve yer yer .

Seyfe Golu Haberleri Ve Seyfe Golu Gelişmeleri

Göl çevresinde Seyfe, Gümüşkümbet, Yazıkınık, Budak, Kızıldağ ve Eskidoğanlı olmak üzere toplam altı köy bulunmaktadır. Ramsar sınırları içerisindeki alanın.

Seyfe Gölü

Göl kıyılarının büyük bir bölümü çamurlu ve düzdür. Gölü besleyen en önemli tatlı su kaynağı olan Seyfe pınarlarının göle ulaştığı yerde küçük bir delta.

Seyfe Gölü

Seyfe gölü ilimiz Mucur ilçesi sınırlarında yer alıp, 10.700 hektarlık alanı kaplamaktadır. T.C. Hükümeti tarafından sulak alanları Dünya çapında korunması ve.

Kırşehir

coğrafi konum olarak ise; enlem: 39.217 ve boylam: 34.389 koordinatlarındadır. Seyfe Gölü yakınındaki yerlerden biri ise Dalakçı olup, 8,88 km. uzaklıktadır.

Kırşehir Seyfe Gölü Sulak Alanı

Kuş cenneti olan Seyfe Gölü 1989 yılında birinci derece doğal sit alanı, 1990 yılında da Tabiat Koruma Alanı ilan edilmişti. Göl, kuraklık başta.

Seyfe Gölü Haritası Kırşehir 39° 13 Dk 01 Sn. Kuzey 34° 23 Dk. 20

Seyfe Gölü İç Anadolu nun Kırşehir İlinin kuzey doğusunda tektonik kökenli Gölü besleyen en önemli tatlı su kaynağı güneybatıda bulunan Seyfe akarsuyudur.

Kuş Cenneti Seyfe Gölü Şimdi Oldu 'seyfe Çölü'

Seyfe Gölü Kırşehir in doğusunda olup, deniz seviyesinden 1100 metre İç Anadolu nun tektonik menşeli bu küçük gölü, dar kapalı bir havzanın batı kısmında.

Kırşehir Seyfe Gölü

SEYFE GÖLÜ. Koordinatları : 39O 12 Kuzey. 34O 25 Doğu. Rakım : 1110 m. Ramsar Alanı : 10700 ha. İç Anadolu Bölgesinde Kırşehir İlinin kuzeydoğusundaki.

Seyfe Gölü Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Seyfe Gölü Kuş Cenneti haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Seyfe Gölü Kuş Cenneti ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Seyfe Gölü

3 Kırşehir in Mucur ilçesinde 10 bin 700 hektar alana sahip Seyfe Gölü Kuş Cenneti nin kurumasının ardından başta flamingolar, martılar,.

Seyfe Gölü Kuş Cenneti

Seyfe Gölü yakınında ve çevresinde bulunan oteller ve otel fiyatlarının sunulduğu tanıtım sayfası.

Yüzlerce Kuş Seyfe Gölü'nü Terk Etti

Dünyada nesli tükenmekte olan 27 türle birlikte 187 çeşit kuş türünü bünyesinde barındıran Seyfe Gölü Kuş Cenneti nde havaların ısınması ile.

Seyfe Gölü Yakınındaki Oteller

seyfe golu, i¢ anadolu bolgesinin orta kizilirmak bolumunde sig ve tuzlu bir goldur. kir$ehir in 10 km kadar guney dogusunda eski temeli neojen ¢okelleri ile .

Seyfe Gölü Kuş Cenneti'nde Bahar Bereketi

KIRŞEHİR CİHAN- Dünyada nesli tükenmekte olan 27 türle birlikte 187 çeşit kuş türünü bünyesinde barındıran Seyfe Gölü Kuş Cenneti nde.

Seyfe Gölü

Havaların ısınması ile Kırşehir in Mucur ilçesi sınırları içinde yer alan Seyfe Gölü ne flamingo akını başladı. , Seyfe Gölü ne flamingo akını.

Seyfe Gölü Kuş Cenneti'nde Bahar Bereketi

Kırşehir deki Seyfe Gölü son yıllarda yaşanan aşırı kirlilik yüzünden yok olma tehlikesiyle karşı karşıya.

Seyfe Gölü'ne Flamingo Akını Başladı

SEYFE GÖLÜ KUŞ CENNETİ WEBSİTESİ. Anasayfa; Seyfe; Flora ve Fauna; Tarihçe; Avcılık ve Koruma; Kuş Gözlemciliği; Videolar; Kuşlar; Haberler; İletişim .

Seyfe Gölü Yok Oluyor!

Buradasınız: Galeri /; Seyfe Gölü. Kırşehir in 35 kilometre doğusunda bulunan sığ Seyfe Gölü, 15 kilometrekarelik bir alanı kaplamaktadır. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ».

Seyfe Gölü Kuş Cenneti

Seyfe Gölü ye nasıl gideceğinizi bilmiyorsanız, bu sayfa size yardımcı olacaktır. Seyfe Gölü uluslararası koordinatları; 39.201797, 34.370937000000026.

Seyfe Gölü

Seyfe Gölü, Çiçek dağı dağlık alanı ile Kırşehir kütlesi arasındaki çöküntü alanının bir bölümünde oluşmuştur.Kırşehir - Seyfe Gölü fotoğraf.

Kırşehir

9 mekanına 2 ziyaretçiden 115 fotoğraf ve Seyfe Gölü tavsiyeye bak. çok güzel bir yer :

Seyfe Gölü

Kırşehir in Mucur ilçesinde 10 bin 700 hektar alana sahip Seyfe Gölü Kuş Cenneti nde su seviyesinin artmasına son aylardaki yağışların da fayda etmediği .

Seyfe Gölü

Son yağışlar Seyfe Gölü ne hayat verdi - KIRŞEHİR.

Seyfe Gölü Etiketli Haberler

Uzun süredir yardım çığlıkları yükselen Seyfe Gölü kurudu. Filomingo başta olmak üzere pelikan, martı, kaz ve sumru gibi birçok kuş türünün yuva yaptığı Seyf.

Kırşehir Mucur'da bulunan Kuş Cenneti Seyfe Gölü'ne Flamingo akını

ÇEVRE

3348 Gün 16 Saat 46 dk. önce yayınlandı

1