Pazar19.05.2024

Sevişler Barajı

Sevişler Barajı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sevişler Barajımanisa

Sevişler Barajı, Manisa da, Yağcılı Çayı üzerinde, sulama amacı ile 1977-1981 yılları arasında inşa Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Sevişler Barajı Sayfası.

Sevişler Barajı

Sevişler Barajı, Manisa il inde, Yağcılı Çayı üzerinde, sulama amacı ile 1977- 1981 yılları arasında inşa edilmiş bir barajdır. Toprak gövde dolgu tipi olan barajın.

Sevişler Barajı

iŞLETMEDEKİ BARAJLAR VE HİDROELEKTRİK SANTRALLAR 1, Gördes Barajı. 2. Demirköprü HES. 3. Gölmarmara Gölü. 4. Afşar. 5. Buldan. 6. Sevişler.

Sevişler Barajı Haritası Ve Uydu Görüntüleri

DSİ-SEVİŞLER BARAJI Adı SEVİŞLER Yeri Manisa Akarsu Yağcılı Amaç İçme suyu İnşaatın Başlama-Bitiş Yılı 1977 - 1981 Gövde Dolgu Tipi Toprak Gövde.

Dsi

Sevişler Barajı, Manisa da, Yağcılı Çayı üzerinde, sulama amacı ile 1977-1981 yılları arasında inşa edilmiş bir barajdır. Toprak gövde dolgu tipi olan barajın.

Sevişler Baraji

madem orman içi deyip yasak diyorlar barajda alabalık avına o zaman birer kart. arkadaşlar sevişler barajını gelecek nesillere ulaştırmak, daha verimli bir av.

Servişler Barajı Manisa

SOMA sevişler barajı balık avı etiketine, anahtar kelimesine ya da konusuna göre videolara gözatın ve izleyin.

Soma Kara Ve Su Avcilari Derneği

SOMA manisa SEVİŞLER BARAJI, Göller, Barajlar ve Akarsular,

Soma Sevişler Barajı Balık Avı Videoları

Sevişler Köyü. Yakındaki Yerler Sevişler, 0,25 km. Servişler Barajı, 4,79 km. Sevişler Köyü Soma ilçesine bağlı, Manisa ilinde yer almaktadır. Map Data.

Soma Manisa Sevişler Barajı

Soma Sevişler Barajı - posted in Tatlı Su Avı Raporları: Cumartesi iş çıkışı Arkadaşım Hasan ile soma sevişler barajına gitmek için saat 17:00.

Sevişler Köyü Haritası Soma Manisa

Soma Sevişler Baraj avım - posted in Tatlı Su Avı Raporları: Nede olsa Sazancıyız tabiyli deniz avımda oluyor ama şanslarTatlısu % 51Deniz.

Soma Sevişler Barajı

19 mekanına 2 ziyaretçiden 146 fotoğraf ve sevişler barajı tavsiyeye bak. Öyle bir yer ki balık tutmaya gidersin balık yok , oturmaya gidersin balık.

Soma Sevişler Baraj Avım

5 AK Parti Manisa Milletvekili Opr. Dr. Muzaffer Yurttaş, Demir köprü, Avşar ve Sevişler Barajı nın kapalı devre sulama sistemine.

Sevişler Barajı

Check Instagram Photos uploaded nearby Sevişler Barajı-Soma/Manisa | Use Instagram online! Websta is the Best Instagram Web Viewer!

Sevişler Barajı Kapalı Devre Sulama Sistemine

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Demir Köprü, Avşar ve Sevişler Barajı nın kapalı devre sulama sistemine d.. SALİHLİ

1