Çarşamba15.05.2024

Serdivan

Serdivan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

T.c. Serdivan Belediyesi Resmi İnternet Sitesi

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılını tamamlayarak karne alan ve tatile giren tüm öğrencilere keyifli bir tatil geçirmeleri .

Serdivan

Serdivan, Sakarya iline bağlı bir ilçe. Adapazarı nın 5–6 km batısındadır. Serdivan, Türkiye-Yunanistan nüfus mübadelesi sonucunda buraya yerleşen.

Serdivan

Serdivan Halk Eğitimi Merkezi yağlı boya resim kursumuzun sergisi 21 Mayıs 2015 tarihinde Serdivan Alış Veriş Merkezinde, Serdivan Kaymakamımız Sayın.

T.c Serdivan Kaymakamlığı

SERDİVAN AVM middot; Anasayfa middot; Mağazalar middot; Yiyecek amp; İçecek middot; Etkinlik amp; Kampanyalar middot; Sinema middot; Kurumsal middot; Galeri middot; İletişim. Çalışma Saatleri 10:00 22:00 .

Serdivan Avm

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi bünyesinde hizmet verecek olan Konu ile ilgili Serdivan Fikir ve Akademisi nden yapılan açıklamada;.

Serdivan

SAKARYA - SERDİVAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.

Sakarya

Serdivan Nargile middot; Essiz Porsuk ve Eskişehir Manzarası Eşliğinde Nargile Serdivan Keyf middot; Keyfin Değişmeyen Tadını, Serdivan Keyf farkıyla yaşayabilirsiniz .

Serdivan Kafe Amp; Nargile

Serdivan haberleri, son dakika serdivan haber ve gelişmeleri burada. Gündem / 14 Haziran 2015.

Serdivan Haberleri

Serdivan Belediyesi, Serdivan, Sakarya, Turkey. 3.006 beğenme · 293 kişi bunun hakkında konuşuyor. Serdivan Belediyesi / Serdivan Municipality / 444 54.

Sakarya Serdivan'da sel felaketi: 1 ölü

GENEL

3248 Gün 8 Saat 26 dk. önce yayınlandı

Sakarya Serdivan'da AVM'de düşen şahıs öldü

ASAYİŞ

3257 Gün 12 Saat 58 dk. önce yayınlandı

1