Salı14.05.2024

Serdar Oral

Serdar Oral haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Özgü Namal İle Serdar Oral İlk Kez Birlikte Görüntülendi Foto Galerisi

Özgü Namal ile Serdar Oral ilk kez birlikte görüntülendi 1. Beş aylık hamile olan Özgü Namal, oğlunun babası eski reklamcı Serdar Oral la önceki gün ilk kez.

Özgü Namal'ın Sevgilisi Ahmet Serdar Oral Kimdir?

Ünlü oyuncu Özgü Namal ve Serdar Oral ın bebekleri dünyaya geldi. Serdar Oral kimdir?

Özgü Namal Ve Oğlu Nefes'in İlk Görüntüsü! Tıkla

6 2006 da bir şirkette genel müdür olan Oral; Fethiye de bohem bir hayat sürüyor, yoga ve nefes egzersizleriyle ilgileniyor. Oral geçtiğimiz kış.

Meçhul Sevgilinin Karnesi İki Evlilik Üç Çocuk

Hamile olan Özgü Namal ın bebeğinin babası olan Serdar Oral ın daha önceki iki evliliğinden üç cocuğu var. Bohem bir hayat yaşayan Oral ın.

Serdar Oral Kimdir Vikipedi Kaç Yaşında Nereli Resimleri Biyografi

Özgün Namal evlimi evlendi mi? Özgü Namal hamilemi bebeğin babası kim? Ahmet Serdar Oral kimdir? Serdar Oral Kimdir vikipedi detaylarını araştırıyoruz.

Serdar Oral

Yoga ve nefes terapisti sevgilisi Serdar Oral dan erkek bebek dünyaya getiren ünlü oyuncu Özgü Namal, Nefes adını verdiği oğluyla çektirdiği.

Cumhuriyet Gazetesi

Reklamcı Serdar Oral la birlikte olan Özgü Namal 35 anne oldu.

Özgü Namal'ın Sevgilisi Serdar Oral Kimdir?

Serdar Oral ın daha önceki iki evliliğinden üç cocuğu var. Bohem bir hayat yaşayan Oral ın çocuklarına bakmadığı iddia ediliyor. İşte Özgü.

Serdar Oral Haberleri

Özgü Namal, bebeğinin babası Serdar Oral ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Özgü Namal ın bebeğinin babası Serdar Oral ın iki kez evlendiği ortaya çıktı.

Özgü Namal Hamile Evlenmeden Doğuracak

İş adamı Serdar Oral daha önce 2 evlilik yaşamış, bu evliliklerinden de 3 çocuğu olmuştu. Bodrum da hayat süren Serdar Oral ın da evlilik.

Özgü Namal'ın oğlu Nefes büyüdü

MAGAZİN

3311 Gün 22 Saat 48 dk. önce yayınlandı

1