Salı14.05.2024

Şemsiye Mescidi

Şemsiye Mescidi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şemsiye Mescidi

Bitlis te ilk olarak 1589 yılında yaptırılan ve zamana yenik düşen 426 yıllık Şemsiye Mescidi, aslına uygun olarak restore edilerek ibadete açıldı.

Şemsiye Mescidi

2 Bitlis te ilk olarak 1589 yılında yaptırılan ve zamana yenik düşen 426 Yıllık Şemsiye Mescidi, aslına uygun olarak restore edilerek ibadete açıldı.

400 Yıllık Şemsiye Mescidi İbadete Kazandırıldı Bitlis 136257

2 Bitlis te ilk olarak 1589 yılında yaptırılan ve zamana yenik düşen 426 yıllık Şemsiye Mescidi, aslına uygun olarak restore edilerek ibadete açıldı.

Mescid

MESCİDİ NEBEVİDE ŞEMSİYE KAPANMA GÖRÜNTÜLERİ. More Videos by Hz. Muhammed S.A.V. middot; Hz. Muhammed S.A.V.. with ‎ İlahiyat Fakültesi,

Mescidi Nebevide Şemsiye Kapanma Görüntüleri

Mescid-i Nebevi de 627 adet güvenlik ve naklen yayın kamerası mevcuttur. bir minare veya füze gibi duran bu şemsiyeler 1990 lı yılların başlarında yapılmıştır.

Mescid

3 Peygamber Efendimizin Ravza-i Mutahharası nın kabri bulunduğu Medine deki Mescid-i Nebevi nin avlusundaki Dev şemsiyeler , ramazan.

Umrecilerin Can Simidi Dev Şemsiyeler

Dış avlularda ise Mescid-i Nebevi deki şemsiye sisteminin benzeri kurulacak. Böylece, Kabe nin üst kısmı hariç, her yeri açılır kapanır gölgelikler ile kaplanacak .

Kabe'ye Gölgelik Ve Şemsiye Sistemi Geliyor Video İzlevideo Seyret

1 Bitlis te 426 yıllık geçmişe sahip Şemsiye Mescidi, Şerefiye Meydan Vakfı tarafından restore edilip, yeniden ibadete açıldı.

Bitlis'te 400 yıllık Şemsiye Mescidi ibadete açıldı

KÜLTÜR-SANAT

3329 Gün 4 Saat 34 dk. önce yayınlandı

1