Cumartesi18.05.2024

Selman Bin Abdülaziz Al Suud

Selman Bin Abdülaziz Al Suud haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Salman Bin Abdülaziz El

Salman bin Abdülaziz al Suud, Arapça: سلمان بن عبد العزيز آل سعود - d. 31 Aralık 1935 -Riyad, Suudi Arabistan Suudi Arabistan kralı. Suudi Hanedanı üyesi.

Abdullah Bin Abdülaziz El

Veliahtı Salman bin Abdülaziz el Suud olmuştur. 89 yaşındaki Kral Abdullah son yıllarda önemli sağlık problemleri yaşamış ve bu nedenle defalarca hastaneye.

Suudi Arabistan Kralları Listesi

Son sahibi, Salman Bin Abdülaziz el-Suud 1, Abd Al-Aziz ibn Saud1927.jpg 1902–1969, Suud Ailesi, 9 Kasım 1953, 2 Kasım 1964, Suud bin Abdülaziz,.

Salman Of Saudi Arabia

Salman bin Abdulaziz Al Saud Arabic: سلمان ابن عبد العزيز آل سعود‎‎, Salmān bin ʻAbd al-ʻAzīz Governor Salman bin Abdulaziz with Vladimir Putin in 2007.

Selman Bin Abdülaziz Al Suud

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud, Yemen deki son gelişmelerle ilgili olarak bir.

Selman Bin Abdülaziz Al Suud

Suudi Arabistan da yeni Kral Salman ın ardından yeni bir nesil geliyor. Suudi arabistan Kralı ABDullah bin Abdülaziz El Suud, 90 yaşında geçirdiği Cenazeye Katar Şeyhi Temim bin Hamed al-Sani, Kuveyt Emiri Şeyh.

Kraliyet Gençleşiyor

19 yaşında Riyad Valisi oldu, Savunma Bakanlığı yaptı. 80 yaşında Suudi Arabistan ın yeni kralı ilan edilen Selman bin Abdulaziz,.

Yeni Kral Selman Kimdir?

allah ın düşmanı ailenin bir ferdi. topraklarındaki müslümanların kanları ve terleriyle saltanat yaşayan lanetli soyun mensubudur kendisi ve sefil.

Salman Bin Abdülaziz El Suud

2- 79 yaşındaki Prens Selman bin Abdulaziz el Suud yeni kral oldu. Hatta Al- Arabiya kanalı ve MBC kanalını kurduklarını da hatırlatalım.

1