Cuma17.05.2024

Selma Irmak

Selma Irmak haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Selma Irmak

The latest Tweets from Selma Irmak selmairmakk. Hevseroka KCD e, Parlementera Şirnexê ya HDPê/DTK Eşbaşkanı, HDP Şırnak Milletvekili. Resmi Twitter.

Selma Irmak Selmairmakk

Selma Irmak d. 8 Mart 1971, Kızıltepe, Mardin, Türkiye Büyük Millet Meclisi 24. dönem Barış ve Demokrasi Partisi Şırnak milletvekilidir. Lise mezunudur. 1990 lı .

Selma Irmak

Selma Irmak, 8 Mart 1971 de Mardin Kızıltepe de doğdu. Babasının adı Yusuf, annesinin adı Emine dir. Lise mezunudur. İyi düzeyde Kürtçe bilen Irmak, bekardır.

Selma Irmak

HDP Şırnak Milletvekili ve Demokratik Toplum Kongresi DTK Eş Başkanı Selma Irmak, Abdullah Öcalan ın kadınların özgürleşmesine dönük.

Selma Irmak Dünyada Hiç Bir Erkek Abdullah Öcalan Kadar Kadınları

Selma Irmak haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Selma Irmak kimdir, hayatı ve biyografisi. Cizre de Nevruz Kutlaması.

Selma Irmak Haberleri

bu gece muhtemelen uykumda bu kadının ismini sayıklayacağım.sandık başkanı olduğum sandıktan 256 oyun 193 ü selma irmak tı.çevremdeki tüm sandıklarda.

Selma Irmak

Selma Irmak HAYATI Diyarbakır 6 Ağır Ceza Mahkemesi KCK davalarında tutuklu yargılanan BDP Şırnak milletvekili Selma Irmak tahliye edildi. Selma Irmak .

Selma Irmak Kimdir ?

DTP Konya İl Başkanlığı yaptı. 2009 yerel seçimlerinde Derik Belediye Başkan adayı iken gözaltına alındı. » Selma Irmak için tıklayınız.

Selma Irmak Biyografisi

DTK eşbaşkanları Selma Irmak ve Hatip Dicle, ortak yapılan basın toplantısının ardından her iki tarafın iyi niyet beyanlarının önemli olduğu ancak hükümetin 10.

Selma Irmak

Kobani olayları ve çözüm sürecinde neler oluyor? Ahmet Hakan sordu; Selma Irmak, Prof. Dr. Emre Gönen, Abdülkadir Selvi ve Prof. Dr. Bülent Aras yanıtladı.

Selma İrmak Hakkında Haberler

selma irmak konulu haberler ve selma irmak fotoğrafları ile gündemdeki selma irmak haberleri.

Selma İrmak Son Dakika Haberleri Ve Selma İrmak Güncel Haberler

Selma Irmak gözyaşlarıyla cezaevine uğurlandı video - Tutuklu Şırnak Milletvekili Selma Irmak a babasının cenazesi için verilen 48 saatlik izin sona erdi. Irmak.

Selma Irmak Babasını Toprağa Verilirken Göremedi

Selma Irmak. BDP Şırnak Milletvekili. 8 Mart 1971 tarihinde Mardin in Kızıltepe ilçesinde doğdu. Babasının adı Yusuf, annesinin adı Emine dir. Lise mezunu.

Biyografi Selma Irmak Biyografisi Burada Ünlülerin Biyografileri

Selma Irmak hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu sayfada. Selma Irmak Haberleri için tıklayınız.

Selma Irmak

HDP Şırnak Milletvekili Selma Irmak, Dünyada hiçbir erkek Öcalan gibi kadınların ruhuna girememiştir dedi.

Hdp'li Selma Irmak Hiçbir Erkek Öcalan Gibi Kadınların Haberi

Şahin Irmak ve Asena Tuğal nişanlandı. Şahin Irmak Çok Güzel Hareketler Bunlar da Hıyarlı Baba karekteriyle tanındı. Yılmaz Erdoğan Şahin Irmak ı bu güzel.

Selma Irmak Haberleri

SELMA IRMAK BDP Şırnak Milletvekili. İLETİŞİM BİLGİLERİ. Adres : A Blok AZ. Kat 1 Nolu Banko Oda: 7. Telefon: 0312 420 63 18-19. Faks: 0312 420 69 45

Selma Irmak Bdp Şırnak Milletvekili

2014 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Yasa Tasarısı nda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı nca bir önceki yasama döneminde bahsedilen Kadın İstihdam Paketi,.

Özgür Gündem

Selma Irmak Karakaş adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Selma Irmak Karakaş ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl..

Selma Irmak Karakaş Profilleri

Selma Irmak Facebook ta. Selma Irmak ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın.

Selma Irmak

Selma Irmak Bdp Vikipedi, Selma Irmak Biyografisi, Selma Irmak Hayatı, KCK ana davasının tutuklu bulunan BDP milletvekilleri Selma Irmak,.

Milletvekili Selma Irmak Kimdir? Selma Irmak Nereli

3 DTK Eş Başkanı Selma Irmak, Kürt sorunu yoktur diyen Erdoğan a şu sözlerle yanıt verdi: Senin önünde el açıp özgürlük isteyenin başına kül.

Selma Irmak'tan Erdoğan'a Yanıt

16 JINHA. SÊRT - Siirt Newrozu nda on binlere seslenen DTK Eş Başkanı Selma Irmak, özgürlük mücadelesinin insanlığa büyük değerler kattığını.

Selma Irmak Özgürlüğe Bir Adım Yolumuz Var

Selma Irmak Haberleri. Öcalan: Bakalım Ben mi Erdoğan mı Haklı Çıkacak? Öğrencilere İlk Kürtçe Karne Verildi

HDP milletvekili adayları tam liste

POLİTİKA

3327 Gün 17 Saat 18 dk. önce yayınlandı

Diyarbakır'da tarihi Nevruz kutlamaları

GENEL

3344 Gün 17 Saat 9 dk. önce yayınlandı

Diyarbakır'da Nevruz Parkı kutlama alanı doluyor

GENEL

3344 Gün 21 Saat 51 dk. önce yayınlandı

1